FÒRUM

Tasques per la setmana 5: del 20 al 24 d'abril.

Tasques per la setmana 5: del 20 al 24 d'abril.

per SUSANNA SOLER SABANÉS *PROF AL -
Nombre de respostes: 0

Benvolgudes famílies, benvolgudes noies i nois,

Comencem la setmana 5 de confinament desitjant que totes i tots estigueu bé de salut i amb l'ànim decidit.


La setmana passada us vam felicitar a totes les noies i a tots els nois per l'AUTONOMIA, l'ESFORÇ, la CONSTÀNCIA, la CAPACITAT de SUPERACIÓ i la PERSEVERANÇA demostrats al llarg d'aquestes cinc setmanes, alguns/es de vosaltres ens heu preguntat per l'AVALUACIÓ del trimestre i del curs i us volem explicar que l'avaluació del tercer trimestre donarà fins a un 50% de la qualificació a aquests aspectes esmentats anteriorment, així com al bon fer pel que fa a COMPETÈNCIES DIGITALS, també àmpliament demostrades per totes i tots vosaltres.


En resum, els indicadors d'actituds, anomenats COMPETÈNCIES PERSONALS i SOCIALS, així com els indicadors de COMPETÈNCIES DIGITALS suposaran un 50% de la nota de cada matèria, l'altre percentatge fins 100% serà: 30% competències de matèria i 20% competències demostrades en la creació finals, que es podrà fer de manera individual. Tot això, tornem a dir, pel que fa al tercer trimestre i als estudis de l'ESO.


Al BATXILLERAT es mantenen els percentatges, tot i que sabeu que s'han substituït les proves per tasques en la gran majoria de matèries.


Pel que fa a la nota final de curs, com sempre es derivarà de la mitjana de notes dels tres trimestres, tot i que es farà una especial atenció a les notes del tercer trimestre, tenint en compte que potser per circumstàncies personals algun noi o noia no hagi pogut realitzar les tasques encomanades, llavors no es comptaran els resultats d'aquest tercer trimestre. És doncs molt important que manteniu el contacte setmanal amb el vostre tutor/a perquè sàpiga amb detall com esteu i si podeu o no fer les tasques encomanades. 


Aquí teniu les tasques per aquesta setmana 5 del segon trimestre. No oblideu anar-vos autoavaluant al PORTAFOLIS d'APRENENTATGE MONTGRÒS (PAM).


1r ESO

2n ESO

3r ESO

4t ESO

1r BATXILLERAT (recordeu! ja es van donar aquestes tasques abans d'iniciar vacances, setmanes 4 i 5 són avaluatives)
2n BATXILLERAT


Abraçades i molta força!
#ensquedemacasasomcomunitatmontgros

Consell de Direcció