FÒRUM

Primer cas COVID al centre: 2n d'ESO, tutories 3 i 4

Primer cas COVID al centre: 2n d'ESO, tutories 3 i 4

per SUSANNA SOLER SABANÉS *PROF AL -
Nombre de respostes: 0

Benvolgudes famílies de les tutories 3 i 4, espai B de 2n d'ESO,

Malauradament ens han notificat un cas COVID-19 entre els companys/es del vostre fill/a.

Segons instruccions rebudes del Servei de Vigilància Epidemiològica de Catalunya, tenim dues possibles situacions segons l'estat vacunal del vostre fill/a:

A. Si l'estat del/la vostre fill/a és d'immunitat completa, però no ha rebut les dues dosis abans dels darrers 15 dies o si no s'ha iniciat la immunització, ha de quedar confinat durant 10 dies.

B. Si l'estat del/la vostre fill/a és d'immunitat completa, és a dir, ha rebut les dues dosis i la darrera és abans dels darrers 15 dies, pot seguir venint a l'institut.

Si el vostre fill/a forma part de la situació A, rebreu carta informativa a través de la missatgeria interna (ENSE) sobre quin dia pot tornar a l'institut i com heu de procedir: anar al CAP i demanar hora per PCR.

Si el vostre fill/a forma part de la situació B, rebreu carta informativa a través de la missatgeria interna (ENSE) on se us demana que us dirigiu a qualsevol de les farmàcies adherides per realitzar prova d'antígens. Podeu trobar la relació de farmàcies adherides a la pàgina web del centre, apartat d'informacions sobre Covid-19, curs 21-22.

Pel que fa al seguiment acadèmic dels nois i noies que es troben en el supòsit A, aneu a l'aula virtual de TUTORIA 2n d'ESO, allí trobareu l'enllaç amb totes les tasques de la setmana, a partir de demà dilluns dia 20 de setembre.

Per a qualsevol dubte podeu escriure'ns un correu a insmontgros@xtec.cat

Ben cordialment,
Susanna Soler Sabanés
Directora