* XIV Escola d'Estiu a la Franja. L'educació plurilingüe: un repte (16-17 setembre 2010, Fraga). " Àmbit lingüístic de l'institut Montgròs: un exemple d'implementació de currículum integrat de llengües". Susanna Soler i Laura Becerra.

 

* Jornada Aprendre llengües a l’aula digital. Tremp, 24 de novembre de 2010. "El tractament transversal de les llengües des de les TAC". Susanna Soler.

 

* IX Jornades de Llengües Estrangeres (Girona) El Tractament Integrat de Llengües: l’exemple del nostre institut. Laura Becerra, Marga Català i Rosa Ma. Porta.

 

* II Congreso Escuela 2.0. Experiencias de aula: >El trabajo globalizado y cooperativo con la ayuda de las TAC en el instituto Montgròs de Sant Pere de Ribes.Susanna Soler. Saragossa 13-15 d'abril 2011.

 

*Jornada de cloenda dels Plans Experimentals de Llengües Estrangeres (Serveis Territorials de Barcelona Comarques): Pas de l'ús del portfolio de llengües de paper al portfolio digital de centre. Laura Becerra i Susanna Soler. Maig 2011.

 

* Grup de treball USEE dels Serveis Educatius del Bages: El projecte d 'USEE de l'institut Montgròs. Montse Alba, Conxi Milan i Anna Prieto. Maig 2011.

* El tractament integrat de llengües. L'exemple de l'INS Montgròs. Assessorament a l'escola Valldeflors. CRP Pallars Jussà. Raquel Casas i Laura Becerra. Novembre 2011.


* Taula rodona “Arquitectura y Pedagogia” , I Congreso Nacional Escuela y Arquitectura. Susanna Soler,

. Desembre 2011.

 

* Grup de treball ORIENTACIÓ EDUCATIVA dels Serveis Educatius del Bages: L'òrganització curricular de l'INS Montgròs. Susanna Soler. Març 2012.

 

* Nous referents per a repensar l'educació. Converses entre experts en diverses disciplines científiques amb professionals en actiu d’educació infantil, primària i secundària i el públic. "Quin centre per afrontar els reptes de l'era digital?". Ferran Ruiz i Susanna Soler. CosmoCaixa. Març 2012

 


* El tractament integrat de llengües. L'exemple de l'INS Montgròs. CRP Val d'Aran. Lola Giraldo i Laura Becerra. Abril 2012.




* Els àmbits de coneixements i les tasques globalitzades a l'INS Montgròs. Jornades de bones pràctiques a secundària. Universitat Rovira i Virgili. Cristina Carnicer i Anna Pantinat. Maig 2012.




* ¿Como organizar las tareas globalizadas?. Jornada formativa en el instituto Matarraña (Valderrobles, Teruel). Carola Barrenechea i Susanna Soler. Octubre 2012

 

 

* IV Jornada de la Xarxa d'Instituts Innovadors. 6 de març 2013. Vídeo resum de la jornada



*Jornada: Relacions Intergeneracionals. Passat, present i futur. Educació en Valors. Xerrada "Dimensió humanitzadora i transmissió de valors del projecte educatiu, a càrrec de Laura Becerra. 30 Octubre 2014

 

 

* Jornada sobre innovació i bones pràctiques educatives a l'aula d'anglès. Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna -URL. Xerrada: " Bones pràctiques i TIC a l'aula d'anglès". A càrrec de Laura Becerra. 7 de novembre 2013.

 

 

* III Jornadas ANDOLINA: Otra manera de mirar la educación. Gijón. " El trabajo por ámbitos y inteligéncias múltiples en secundaria", a càrrec de Susanna Soler . Abril 2014.



* Reportatge sobre la tasca globalitzada "PLANETA AIGUA" de l'Àmbit Científic-Tecnològic de 1r d'ESO.A càrrec de Jordi Caelles i Vicky Tro. Abril 2014. REPORTATGE a CANAL BLAU

 

* Jornada de la Xarxa d'Instituts Innovadors de l'ICE UAB. " El treball per tasques globalitzades", a càrrec de Susanna Soler i Empar Talens. 25 febrer 2015.

* II Jornada d'Innovació a Secundària. CRP Vallès Occidental I. Presentació de l’Institut Montgròs de Sant Pere de Ribes, a càrrec de Susanna Soler i Empar Talens. 4 de març 2015.

* Cicle de conferències, Els reptes d'un mestre del segle XXI. Centre del Professorat de Formentera: Els centres educatius innovadors : Com dur a terme un treball didàctic i pedagògic articulat per Tasques Globalitzades que inclogui: projectes, centres d’interès, simulacions i recerques del medi, a càrrec de Susanna Soler i Minerva de la Calle. 8 de juny 2015.

Darrera modificació: Tuesday, 9 June 2015, 19:02