FÒRUM

Enigma setmanal de la setmana 4

Enigma setmanal de la setmana 4

per SERGI SERRANO HERNÁNDEZ *PROF ACT -
Nombre de respostes: 0

ENIGMA SETMANAL - SETMANA 4

La reina de les animadores

 

La Janis Preston va reunir a totes les membres de la fraternitat Θχχ, la majoria membres del grup d’animadores, a la seva mansió, era la primera vegada que la visitaven, per a comunicar-los els canvis que estava redactant a la normativa de la fraternitat.

Les convidades eren la Millie-Mae Sloan; Maureen Vickers (la segona animadora); Catrina Weiss (la millor amiga de Maureen); Alena Gallagher (Community manager), Aaliya Chan (la secretaria), Nikkita Ortiz (Tresoreria) i Alice Vaughn (la novata) que està al servei de la Janis a la seva mansió mentre duri el seu període de prova.

 

Quan per fi van arribar totes a la casa, la Janis les va rebre amb aquestes paraules:

 

- Benvolgudes membres de Θχχ, tinc en el meu poder el document amb els canvis que he decidit fer en els càrrecs i a la normativa de la fraternitat -

 

Aquella nit van sopar totes al gran menjador de casa seva. En acabar les postres i els cocktails, assegudes totes davant la vitrina de trofeus on es podia veure clarament el Pom Pom d’or massís atorgat a la reina de les animadores, van donar per enllestida la vetllada.

 

- S’ha fet tard- va afegir la Janis. - Anem a dormir i demà al migdia us anunciaré els canvis que he redactat i que afecten sobretot a una de vosaltres. Alice!, surt ara a la caseta del jardí a conectar l’alarma del menjador. Com podeu veure està ple de trofeus de gran valor i tinc sempre l’alarma connectada, bona nit -.

 

Al matí següent, mentre esmorzaven totes al costat de la piscina, van escoltar un crit esfereïdor de Alice que venia del pis superior. Totes van correr escales amunt i van entrar a l'habitació de la Janis, d’on venia el crit. Estirada al llit, envoltada de sang, estava el cos sense vida de la Janis, al seu costat, el trofeu de la reina d’animadores, amb el que li havien esclafat el cap. El document amb els canvis havia desaparegut.

 

Aquestes van ser les declaracions dels presents a la policia:

 

Catrina Weiss: “Durant la vetllada no vaig sortir del menjador. Però la Nikkita sí va pujar un moment al pis de dalt després del sopar, a posar-se una samarreta perquè deia que tenia fred”.

 

Maureen Vickers: “Jo ni vaig pujar a la meva habitació ni vaig abandonar el menjador duran el sopar i la vetllada. Mai vaig estar sola al menjador”.

 

Aaliya Chan: “un poc després d’arribar a la mansió, abans de pasar al menjador, vaig veure com Catrina s’entretenia una estona a la caseta del jardí parlant amb l’Alice”

 

Millie-Mae Sloan: “Jo vaig pujar de seguida a la meva habitació a llegir una estona. Després, la Catrina i jo vam baixar plegades a sopar i ja no vam pujar fins l’hora d’anar a dormir”.

 

Nikkita Ortiz: “l’Alena, la community manager, va pujar al pis de dalt abans de prendre les postres i els coktails per una aspirina”.

 

Alena Gallagher: “Quan vam sortir del menjador, el Pom Pom encara estava a la vitrina”

 

Alice Vaughn: “Ahir a la nit, en quant les altres convidades van pujar a dormir, vaig sortir a conectar l’alarma del menjador. Janis no va pujar a la seva habitació desde el moment en que van arribar els seus convidats. I no vaig parlar amb la Catrina, sinó amb la Nikkita”.

 

 

Qui va assassinar la Janis, la reina de les animadores?

 

 

© A WhiteRabbit Production

 

Envieu les vostres respostes a: enigmasetmanal@insmontgros.cat

 

conill llaç

 

#FOLLOWTHEWHITERABBIT