FÒRUM

PRESENCIALITAT a partir del 15 de març

PRESENCIALITAT a partir del 15 de març

per SUSANNA SOLER SABANÉS *PROF AL -
Nombre de respostes: 0

Benvolgudes famílies i benvolgut alumnat,

Tal com us hem explicat sempre, tornem a la PRESENCIALITAT de tots els nivells tan bon punt les dades epidemiològiques ens deixen fer-ho. Fa dues setmanes en què el ris de brot està baixant i preveiem que seguirem a la baixa, per la qual cosa proposem la tornada a la presencialitat pel tercer trimestre.

Només hi ha una excepció i és a 3r d'ESO, ja que el projecte de SERVEI COMUNITARI s'ha dissenyat en dos torns i no podem canviar-ho a hores d'ara. Així doncs, aquest nivell retornarà a la presencialitat una setmana més tard. Rebreu les famílies una explicació concreta de com es farà aquest projecte.

Esperem que res es torci i puguem gaudir d'un trimestre el més normalitzat possible. Aquesta és la nostra voluntat.

Volem agrair a totes les noies i nois que han seguit amb pulcra responsabilitat les tasques semipresencials, també a professores i professors la seva dedicació, i a totes/es l'esforç, la constància i la paciència.

Hem fet grans aprenentatges també, la proposta d'Educació Hibrida ens ha ensenyat molt i aprofitarem sens dubte tot el que ens ha ajudat a comprendre. És important estar preparat per a qualsevol incidència encara de confinaments concrets. El Projecte Educatiu ha fet possible aquesta proposta que demanda d'una gran competència digital de tothom, alumnat i professorat.

Mantenim l'estanquitat dels grups anomenats "bombolla" i també la parcel·lació del pati en zones segons nivell educatiu.

Mantenim la minimització de professorat que intervé en cada grup bombolla. El Projecte Educatiu ho fa possible gràcies al treball per grans àmbits de coneixement.

Mantenim les entrades de cada nivell per portes diferents, tot i que deixem de prendre temperatura a la porta del centre per la impossibilitat d'assumir tants nois i noies a l'entrada, us recordem doncs la responsabilitat de fer-ho cadascú a casa abans d'anar al centre.

Ens felicitem com a comunitat per no haver hagut de confinar a cap grup des del mes de novembre, quan se'n va haver de confinar un de 1r ESO i un de 2n d'ESO, des d'aleshores cap més. Aquestes dades ens confirmen que l'esforç per la semipresencialitat ha donat fruit sanitari i també hem aconseguit que els aprenentatges no s'interrompessin en cap moment.

Tornem a agrair a tothom la confiança en el centre.

Seguim molt atents/es a totes les mesures de protecció contra el contagi: mascaretes, rentat de mans i ventilació dels espais.

Ben cordialment,

Susanna Soler Sabanés

Directora