FÒRUM

Una Riera Neta per la salut del planeta!

Una Riera Neta per la salut del planeta!

per ANA GRIS *PROF ACT -
Nombre de respostes: 0

Benvolgudes famílies de l’Ins Montgròs,

 

Per tercer any consecutiu estem organitzant una jornada de participació i conscienciació ciutadana de neteja dels residus de la Riera de Ribes. 

  • El dia 3 de març, Dia Mundial de la Natura, per 1r de l’ESO i el torn MONT

  • El dia 22 de març, Dia Mundial de l’aigua, per 2n de l’ESO i el torn GROS

 

L’objectiu de la sortida d’enguany, que hem anomenat “Una riera neta per la salut del planeta”, no és recollir tota la brossa que ens trobem, sinó fer-nos conscients de l’impacte dels residus sobre els nostres ecosistemes i quina és la relació d’aquesta problemàtica entre la pèrdua de biodiversitat i la nostra salut.

 

Per això, distribuirem les diferents classes de l’institut, de 1r de l’ESO a 2n de bat, al llarg de la Riera de Ribes i, per grups cooperatius, agafaran el tipus de residu assignat (envàs, paper o rebuig). Al final de la jornada veurem quins són els residus que més es troben en aquest espai natural i  aprendrem quant triguen a descomposar-se en el medi natural.

Què cal portar per a la sortida:sX9K1PB6qrz3yC_LlmH_kp2imJfqPZvGc9xZLDE8P65odR0KohPW_OlGTEpFpZ4AguQ_EaaapfUWOZoPIlzOuku5BaUJVxA_Cdkbskt_jDjPQkpxYSsBqnX2SllB4XyRUGlkYEN-

  • Bossa de ràfia 

  • Guants del tipus de jardineria (quant més gruixut, millor)

  • Calçat adequat per a caminar per la riera

  • Esmorzar i aigua


Crgfbv0SjINEApiNW_ajS7b5HxBm3KGZiLwbbgdd_E2sQN6eY72Wh68dehsXcK3xdNYjEcZBWzwWDsVDU9WAdrAhyjfx4D98eHQDl1k7P2ntz-QsqRNUxJEQhPV-5d_Iz-C5Kfvi

Que tinguem una bona jornada de Neteja de la Riera!

Ecomontgròs