FÒRUM

Missatge a la COMUNITAT després de les dues primeres setmanes

Missatge a la COMUNITAT després de les dues primeres setmanes

per SUSANNA SOLER SABANÉS *PROF AL -
Nombre de respostes: 0
Benvolgudes famílies,
Hem acabat els primers quinze dies de curs que amb molt d'esforç vam planificar durant l'estiu.
La proposta de treball del centre implica un altíssim grau de compromís per part dels professionals, disposats i disposades a buscar solucions al repte d'enfrontar aquest estat de pandèmia.
El treball col.laboratiu del professorat en àmbits està assegurant que no es perdi ni una hora de classe lectiva a l'ESO, ja que sempre hi ha algú de l'equip atenent als nois i noies.
El treball digital assegura que totes i tots els nois i noies puguin accedir als coneixements, independentment de si estan a classe de manera presencial o no. En cas de confinament, tothom està preparat perquè res s'aturi.
En un entorn de risc molt alt de contagi seguim convençuts i convençudes de què l'opció triada és la millor:
- assegura la possibilitat de mantenir distància física.
- assegura que els espais estiguin airejats.
- asegura espai al pati.
- assegura que en cas d'un contagi, només la meitat del grup serà confinat.
En aquests dies, a més a més, l'alumnat no presencial s'ha mostrat treballador/a, responsable i autònom fins al punt que estem refent la càrrega de continguts per ampliar-la, ja que estan treballant molt més i amb resultats de més qualitat. Els i les volem felicitar i encoratjar.
Sabem que darrere d'aquests resultats satisfactoris hi ha, en moltes ocasions, l'esforç de les famílies que han canviat torns de treball, que han demanat teletreballar, etc.
En moments tan durs com aquests que estem vivint necessitem que el nostre comportament segueixi sent aquest, el de fer-nos costat, el d'ajudar-nos, el de mostrar-nos com una COMUNITAT.
Us preguem que ens seguiu donant suport. Feu-nos costat.
Entre totes i tots podrem combatre aquest virus, almenys no ens farà mal acadèmic.
Ben cordialment,
Susanna Soler Sabanés
Directora.