FÒRUM

Missatge a les FAMÍLIES

Missatge a les FAMÍLIES

per SUSANNA SOLER SABANÉS *PROF AL -
Nombre de respostes: 0

Benvolgudes famílies, noies i nois

El fet que el conseller d’Educació senyor Josep Bargalló hagi fet unes declaracions públiques us deu haver portar a preguntar-vos quan i com podreu tornar a l’institut.

En primer lloc hem d’esperar a estar en Fase 2, això és una condició imprescindible. Fins que no hi estiguem, no podem obrir el centre.

Un cop estiguem en Fase 2, el claustre de l’institut considera que el treball telemàtic desenvolupat durant 9 setmanes ha estat, en una gran majoria, molt ben seguit i aprofitat per l’alumnat. En aquests moments estan els nois i noies desenvolupant les tasques de creació final que presenten en breu. Han treballat molt i de valent i no veiem cap necessitat de retorn presencial. Per tant, us aconsellem seguir el ritme tal i com l’hem mantingut fins ara i no venir al centre. Això ens ajudarà al professorat a seguir fent el retorn telemàtic de tasques i seguiment tutorial mitjançant videoconferències.

A 4t d’ESO s’han dut a terme totes les accions d’orientació i s’ha lliurat el Consell, no veiem tampoc necessitat de retorn al centre.

Només en el cas de 2n de batxillerat creiem important que l’alumnat vingui al centre per fer un seguiment presencial de la preparació per les PAU, una hora per matèria. En aquest cas doncs, us lliurarem un horari de classes presencials que seran d’un màxim de 15 alumnes i en les aules on es pot assegurar la distancia física. Tota manera, tampoc l’assistència serà obligatòria. Us informarem amb més detall tan bon punt entrem a Fase 2.

 

Durant el mes de juny, i un cop estiguem en Fase 2, us farem arribar també un horari on, de manera escalada i molt guiada i prenent  les mesures de seguretat recomanades (neteja de mans a l’entrada i sortida, ús de mascareta i distancia física) es permetrà l’entrada a totes les nois i nois per recollir les pertinences que van quedar al centre, retrobar-se amb el tutor/a i acomiadar-se.

Finalment, les famílies que necessitin l’assistència del seu fill/a al centre, us preguem us poseu en contacte amb el vostre tutor/a per a comunicar-li-ho. Aquests llistat és imprescindible per poder organitzar la seva estada que no podrà ser per fer cap tasca lectiva, només d’atenció tutorial.

 

Ben cordialment,

Consell de Direcció de l’institut Montgròs