FÒRUM

La propera setmana: del 30 de març al 3 d'abril.

La propera setmana: del 30 de març al 3 d'abril.

per SUSANNA SOLER SABANÉS *PROF AL -
Nombre de respostes: 0

Benvolgudes famílies, esperem que totes i tots estigueu bé, això és el més important.

El claustre de professorat del centre segueix treballant intensament per arribar a totes i tots els alumnes i així, dilluns vinent dia 30 a les 10.00 h penjarem novament, a la pàgina del centre, les tasques setmanals.

Veureu que hem inclòs també horaris de videoconferències amb el professorat dels diferents àmbits, per resoldre dubtes; horaris de videoconferències entre tutor/es i els seus tutorats, per seguir el dia de cadascú i, finalment, pel batxillerat, un horari de classe virtuals, perquè els nois i noies, molt especialment els de 2n de batxillerat que s'enfronten a les proves PAU, puguin seguir la seva preparació.

Pel que fa a la segona avaluació, DIMARTS 31 ja podreu consultar les notes a PAM, pel que fa a l'ESO i els i les tutors/es de BATXILLERAT enviaran a cada noi/a un PDF amb les seves notes. Qualsevol dubte, poseu-vos en contacte via correu electrònic amb el tutor/a del vostre fill/a.

Haureu vist a la pàgina del centre i xarxes, que hi ha una proposta, de la professora Manuela Grañas, per fer mascaretes per l'hospital de Sant Camil, si us hi voleu adherir, escriviu-li.

Aquesta setmana penjarem una nova activitat MOTIVADORA que ens ha elaborat la professora Zaida Altero, "Com fer torrijas!", us animeu a compartir les vostres postres preferides? Feu-los en família i ens els envieu!

Una forta abraçada i el desig que tot això passi de pressa.

Ben cordialment,

Consell de Direcció