FÒRUM

2n comunicat a les famílies

2n comunicat a les famílies

per SUSANNA SOLER SABANÉS *PROF AL -
Nombre de respostes: 0

Benvolgudes famílies, esperem que totes estigueu bé de salut i organitzada la quotidianitat. Són temps durs i difícils i hem de fer entre tots pinya per a poder sobrepassar-los. Compteu amb tots els membres de la comunitat per a ajudar en el que calgui.

El claustre de professores i professors ens hem organitzat i estem treballant telemàticament, tal com haureu comprovat amb el retorn de correccions, observacions i comentaris a les tasques que els vostres fills i filles ens van lliurant. També ens anem reunint, equips de professorat d'àmbit i de nivell mitjançant vídeo conferències per seguir treballant cooperativament i organitzar l'esdevenir educatiu.

Hem fet una forta inversió de temps, mitjançant correus i trucades telefòniques per esbrinar si hi ha algun noi o noia que no té Internet, i sabem que són molt pocs, no arriba a 10 dels 465, per la qual cosa seguirem donant tasques i activitats per a realitzar setmanalment, així assegurem, almenys mínimament, que seguim avançant en l'aprenentatge i donem als nois i noies l'oportunitat de seguir un cert horari de treball. Pel que fa a l'alumnat que no accedeix a Internet, ho hem posat en coneixement de Serveis Socials dels ajuntaments de Ribes i Olivella i estem buscant com solucionar-ho.

Avui hem fet un recull de reflexions i valoracions d'alumnat i professorat sobre com ha anat la primera setmana, però us demanem que ens envieu vosaltres, com a famílies, les vostres reflexions també, així podrem millorar de cara a les setmanes que s'apropen. Us preguem doncs que contesteu a aquest mateix missatge, només heu de fer clic a CONTESTA.

Pel que fa a la segona avaluació, celebrarem les juntes també en línia, la setmana vinent, per la qual cosa a finals de setmana rebreu l'avís per consultar les notes a PAM.

Dilluns vinent dia 23 a les 10.00 h penjarem novament, a la pàgina del centre, les tasques setmanals.

Finalment, convidar-vos a participar de les diferents propostes que anem fent de caràcter més lúdic, fins ara han estat: classe de ioga via Instagram, participació en un club de lectura també via Instagram, confecció de figures amb la tècnica de la papiroflèxia. Totes propostes fetes per professores i professors del centre. Us convidem a enviar-nos les vostres propostes també!

Una forta abraçada i el desig que tot això passi de pressa.

Ben cordialment,

Consell de Direcció