FÒRUM

#emquedoacasallegint

#emquedoacasallegint

per LAURA JACAS DÍAZ *PROF AL -
Nombre de respostes: 0
                                                                                                        InShot_20200317_153100962.jpg                                                                                                

La lectura pot ser un bon remei per combatre qualsevol confinament.  Combina les activitats físiques que et proposem amb un (o amb dos) d'aquests clubs de lectura que coordina @Ldelectures, el perfil de la Laura, una de les professores de l'àmbit lingüístic del centre. 

 

#MARXEMAELNA

La maternitat d'Elna, d'Assumpta Montellà, ens descriu la tasca que Elizabeth Eidenbenz i el seu equip van realitzar entre 1939 i 1944: ajudar les dones embarassades dels camps més propers a la localitat de la comarca del Rosselló. A la maternitat, hi van néixer 597 criatures. Què els hauria passat si no haguessin rebut aquesta ajuda? És la lectura del tercer trimestre per als nois i les noies de quart d'ESO però hi pot participar tothom. A partir del proper dimarts, comentarem el primer episodi. 

 

#LATRIBULLEGEIXMIRALLTRENCAT

Mirall trencat ens narra la història i els secrets d'una nissaga familiar. L'amor, el desamor i el pas del temps tenen un pes important i la senyora Teresa Valldaura ho sap molt bé i la seva autora, Mercè Rodoreda també. Aquesta lectura ja està un xic avançada ja que és una de les lectures per a l'alumnat de segon de Batxillerat però enganxa tantíssim que t'animo igualment a participar-hi. 

 

A més, en el perfil, podreu escollir d'entre més d'un centenar de llibres. 

 

Que la lectura, us acompanyi.