FÒRUM

Indicacions generals per a l'alumnat i les famílies en aquest període de confinament

Indicacions generals per a l'alumnat i les famílies en aquest període de confinament

per SUSANNA SOLER SABANÉS *PROF AL -
Nombre de respostes: 0

El claustre de professorat del Montgròs us volem trametre un missatge d'optimisme, enmig d'aquesta complicada i preocupant circumstància en què ens trobem. Mirem de buscar aquelles característiques que ens facin transcorre aquests dies amb positivitat i aprofitament.


Us recomanem que aprofiteu aquests dies per gaudir de les filles i fills i fer un seguiment ben complet del que fan a l'institut. Establiu unes rutines quotidianes:

1r. Demaneu-los (pacteu) que facin un HORARI de treball matinal. Poden seguir, en la mesura del possible, l'horari del centre, incloent-hi dedicar una estona a fer activitat física! Ho necessiten.

2n. Demaneu-los que us expliquin bé les TASQUES que han de fer. Acompanyeu-los quan les fan i segurament serà una bona oportunitat de veure en què se'n surten bé i en què tenen dificultats.

3r. Les tasques que hauran de fer coincideixen amb l'inici d'un nou projecte trimestral a l'ESO i són, per aquest DIVENDRES 13 de març:

LECTURA del Fòrum de la FASE 1 dels tres projectes de 1r a 4t ESO. Un cop s'ha entès què es demana, han de contestar al fòrum fent un breu resum de què han llegit, explicant-ho tot amb les seves paraules. També han d'afegir almenys UNA pregunta sobre el projecte.

Aquesta tasca serà avaluada amb un INDICADOR al Portafolis d'Aprenentatge Montgròs (PAM) que és el següent: Sé fer ús del correu de l'institut per a comunicar-me amb companys i professorat: escric l'assumpte, saludo i m'acomiado, utilitzo un registre formal.

COMPLETAR el quadre dels grups cooperatius de la FASE 2, amb el rol que tindrà cada alumne/a. Aquí segurament hauran de posar-se en contacte, en línia, amb la resta de companys/es del grup.

LECTURA d'almenys UN capítol del llibre de lectura que estiguin llegint actualment. Si el llibre ha quedat al centre, escollir-ne un de nou, personal, el que es vulgui. Després de la lectura d'aquest capítol, hauran d'enviar a l'inici de la pàgina de l'Àmbit Lingüístic (cadascú al seu nivell), on diu: TASCA de LECTURA a CASA, durant confinament per CORONAVIRUS, el llistat de PARAULES NOVES (paraula nova- explicació- una frase d'exemple on surt aquesta nova paraula)

Cada setmana publicarem les tasques al fòrum de Moodle.

Pel que fa a l'alumnat de BATXILLERAT, se substitueixen les proves previstes per a dilluns i dimarts, seran substituïdes per una TASCA que estarà proposada a la pàgina Moodle de cada matèria. Allí hi trobareu les indicacions de què fer i quan i com s'haurà d'entregar.

Entre totes i tots passarem aquests dies de dificultats, molts ànims i molta força i ara per ara, sobretot, salut!

Ben cordialment,
Consell de Direcció de l'Institut Montgròs





(Editat per TOYA GARCÍA *PROF AO - Missatge original enviat el Friday, 13 March 2020, 11:49)