FÒRUM

Aquesta setmana a l'InsMontgròs Report...

Aquesta setmana a l'InsMontgròs Report...

per LAURA JACAS DÍAZ *PROF AL -
Nombre de respostes: 0

Aquesta setmana ha sigut la setmana de les creacions finals i ja sabeu què vol dir això en un centre com el nostres: Rebombori assegurat; per això, no hem parat i tots els membres de la redacció ens hem posat les piles per enllestir el darrer trimestre del curs. 

- La Sara, per exemple, ens parla de les exposicions que han fet els nois i les noies de tercer. Simulaven una trobada internacional en què, per grup, cada país exposava les seves principals característiques i quins n'eren els principals problemes que tenia i quines mesures podien prendre per acabar la situació. A més, cal dir que aquest article és el primer que publiquem en anglès; per tant, InsMontgròs Report és un mitjà trilingüe. 

- Dimarts, es va inaugurar l'exposició sobre la memòria històrica i conflictes del segle XX amb els treballs de l'alumnat de tercer i quart. La Sara va ser la nostra corresponsal i ens fa cinc cèntims. 

- També tenim nova foto de la setmana a càrrec de l'Eric Lubiano. Ell ha sigut l'encarregat d'inaugurar aquesta secció. Per al proper curs, en tindrem moltes més. 

- Si ets un fanàtic de Harry Potter, el quizz que ha preparat la Rocio, t'encantarà. Demostra que no se t'escapa cap detall de la saga.

- I per acabar, la Sara ens recomana una novel·la: "The Thing About the Jellyfish" d'Alin Benjamin.

Per cert, dimarts sabrem si InsMontgròs Report forma part dels tres finalistes en les diferents categories dels premis Revista Escolar Digital que organitza Junior Report. Toquem fusta.