FÒRUM

Llei del canvi climàtic

Llei del canvi climàtic

per S'ha esborrat l'usuari -
Nombre de respostes: 1

Ja ningú parla d'evitar el canvi climàtic, se'ns ha passat el termini per a això?

Ara és l'hora de que siguem els ciutadans els que prenguem la iniciativa.

Els nostres estius ja duren 5 setmanes més que en els anys 80. La temperatura de les nostres ciutats ha pujat el doble que la mitjana mundial. Dos terços de la Península Ibèrica estan en risc de convertir-se en desert. Què més ha de passar perquè actuem? Fa uns dies, el Parlament britànic va declarar l'emergència climàtica i mediambiental. I nosaltres, hauríem de ser els següents. Si no actuem avui, no hi haurà un demà.

http://chng.it/ngd4fQyPMJ

Accediu aquest link i signeu per tal de que Espanya es declari com estat d’emergència climàtica. Necessitem la creació de la llei del Canvi climàtic ja, se’ns acaba el temps, et necessitem.

(Després de signar has verificar per gmail que ets el propietari del correu electrònic amb el qual has signat, si no la teva veu no contarà).

12 Imágenes impactantes de la contaminación del planeta ...

 

En resposta a S'ha esborrat l'usuari

Re: Llei del canvi climàtic

per ANA GRIS *PROF ACT -

Aplaudeixo moltíssim aquesta iniciativa, noies, moltes felicitats!!! i animo també tothom a què signi aquest reclam. No costa gaire...

 

I sumant-me a la força de vosaltres, estudiants, que és la mateixa de tot aquest moviment estudiantil europeu, convoquem a tots i totes les ecodelegades a parlar d'aquest tema demà dimecres a les 10.20h al vestíbul per tal d'informar-nos sobre l'acció de divendres i poder així explicar-ho a la resta d'estudiants del centre.

 

Joves pel clima, sou molt grans, tot el nostre suport!!