FÒRUM

Una setmana molt especial

Una setmana molt especial

per ANA GRIS *PROF ACT -
Nombre de respostes: 0

Montgròs Meeting

La setmana passada no va ser normal per alguns de nosaltres...

 
Del passat dilluns 25 fins el divendres 29 vam estar organitzant i participant del Montgròs Meeting, tal com us explicava en una anterior entrada al fòrum.
 
Ens sentim molt satisfets i satisfetes de com va anar. I també molt agraïdes:
Gràcies nois i noies, alumnes d'aquest centre, que van fer una tasca espectacular de lideratge i de saber estar. I en anglès! Ja us ho he dit i ho repeteixo: sense la vostra entrega i energia aquestes jornades no haguéssin sigut possible. Ho vau fer tant bé... moltes gràcies!!
 
Gràcies també a les famílies que vau acollir els estudiants extrangers. Els seus profes ens ho deien al dia següent "s'ho van passar molt bé i es van sentir com a casa!". En acabar les jornades els hi vam passar un qüestionari de satisfacció i aquesta és una de les activitats millor valorades. Moltes gràcies!!
 
I, per últim, moltes gràcies també als companys i companyes que van cobrir els profes que faltàvem. Activitats com aquestes sempre suposen un esforç per a tots. Moltes gràcies!!
 
Si cliqueu sobre la foto podreu veure unes fotos per si ajuda a fer-vos idea del que vam viure la setmana passada al Montgròs Meeting. I, és clar, quan volgueu us en fem cinc-cèntims ;-)