FÒRUM

Aquesta setmana, a l'Ins Montgròs Report podràs llegir...

Aquesta setmana, a l'Ins Montgròs Report podràs llegir...

per LAURA JACAS DÍAZ *PROF AL -
Nombre de respostes: 0

APS.jpg

- L'Omar Bouzzi és el nou fitxatge del Cornellà. Enhorabona! A través de l'entrevista que ha fet la Mariana Velásquez podràs conèixer la futura estrella del futbol. 

- Fa un parell de setmanes, vam celebrar el Carnestoltes al centre. La Rocio Fernàndez fa una detalla crònica de la jornada. 

. El vuit de març va ser un dia de molta reflexió per a tots nosaltres. Va ser el dia de la dona i nosaltres ens hem sumat a la causa explicant la història de la lectura des del punt de vista de les dones

- Aquesta setmana els nois i les noies de tercer han fet Aprenentatge i Servei Comunitari. Alguns dels articles que hem escrit darrerament tenen a veure amb aquesta fantàstica experiència com ara el de la Núria Lozano, que parla sobre la Fundació Vicente Ferrer que treballa a l'Índia.

- I per últim, us presentem la crònica de la Jornada de les Portes Obertes que va tenir lloc dissabte passat: van venir més de tres-centes persones. 

Recordeu que podreu trobar molta més informació a la nostra pàgina web: http://insmontgros.junior-report.cat/ i al perfil d'Instagram: @montgros_report. 

Moltes gràcies i no us perdeu cap dels nostres articles!