FÒRUM

Com va anar l'assemblea verda?

Com va anar l'assemblea verda?

per S'ha esborrat l'usuari -
Nombre de respostes: 0

El passat dijous 8 de novembre, les ecodelegades i els ecodelegats vam fer la primera assemblea verda de dues hores. Com hi havia gent nova i no ens coneixem entre nosaltres, vam fer una presentació. Ens vam presentar d’una forma diferent, dient els nostres noms i el curs i seguidament un animal amb el que ens identifiquem, de tal manera podíem conèixer una mica les qualitats i petits detalls de cada persona.

 

L’Ana, la professora que coordina aquest projecte, ens va ficar el vídeo que podeu veure clicant a la imatge de sota.

Quan es va acabar, ens vam juntar en petits grup, per commentar el video i relacionar-lo amb el projecte d’ecomontgròs. Vam treure les conclusions de que amb constància i esforç tot té un resultat i que hem de cuidar i hem de treballar si volem alguna cosa. També vam comentar que si cuidem la natura ens ho agrairà.

 

Després, vam parlar sobre les comissions que tenim pendents per aquest curs i van sortir les següents:

  • Erasmus+

  • Disminuir residus

  • Dia amb tallers de la natura

  • Plantes

  • Jardí vertical

  • Concurs literari sobre el maltracte a les dones, el menyspreu, drets ….

 

En uns fulls vam haver d’escollir una o dos comissions en les que volíem participar.

Els últims minuts els vam dedicar a escriure diferents emocions, paraules, pensaments sobre les dues hores dedicades a l’assemblea verda. Per a mi, m’he emportat coneixements nous, millores, idees i sentiments i emocions amb tot l’equip d’ecomontgròs, que fan que millorem i avancem com a persona i com a projecte que formem tots junts.

hqdefault.jpg