FÒRUM

PROJECTE PATI. SAPS QUE HI HA PER PASSAR-HO BÉ?

PROJECTE PATI. SAPS QUE HI HA PER PASSAR-HO BÉ?

per ANGEL BARBA GARCIA *PROF ACT -
Nombre de respostes: 0

SAPS TOT EL QUE TENS AL PATI PER PASSAR UNA BONA ESTONA??

 

Observeu el plànol següent i podreu observar que tenim una gran varietat d’oferta d’oci i esports per que el pati sigui un espai d’activitat i diversió:

 

Planol%20Projecte%20Pati.png

 

  • Pista de futbol i bàsquet: les pilotes es troben al vestuari tècnic del gimnàs on el professor de guàrdia ha de donar a un alumne i que es faci responsable per després tornar les pilotes. Hi ha un horari per organitzar els cursos per jugar:

 

      Al primer pati: futbol per 1r i 2n ESO Bàsquet i Handbol 3r i 4rt ESO.

      Al segon pati: futbol per 3r i 4rt ESO Bàsquet i Handbol 1r i 2n ESO.

 

  • Futbolins:  tenim un futbolí per 1r i 2n ESO al costat del bar i un altre futbolí per 3r i 4rt ESO al costat del gimnàs. Hi ha 2 alumnes responsables per futbolí que s’encarreguen d’organitzar les partides i donar avís pel manteniment.

 

  • Escacs: tenim uns escacs pintats al terra on teniu les peces al bagul que hi ha al costat. El bagul té una clau que es troba al vestuari tècnic on el professor de guàrdia us la facilitarà.

 

  • Ping Pong: hi ha una taula davant del bar on es pot jugar sense problemes. Les raquetes i la pilota es troben a consergeria i només s’ha de demanar als conserges i fer-se responsable d’elles.

 

  • Taula de jocs:  davant del bar hi ha una taula on actualment s’estan portant a terme Jocs de rol gestionats per alumnat de Batxillerat. Hi ha un grup d’alumnat que està participant però qualsevol pot anar a provar-ho. La taula també es pot fer servir per jugar a altres tipus jocs sempre que estigui disponible.

 

  • Rocòdrom:  a sota de la pista de fútbol hi ha un rocòdrom que s’ha instal·lat aquest any. Qualsevol alumne pot fer-ho servint seguint les normes i les indicacions. Hi ha 3 recorreguts diferents que estan indicats amb colors.

 

  • Joc de les grutes: al costat del rocòdrom hi ha un joc a la paret molt semblant a la Oca. Aquest joc s’ha de jugar amb un dau gran de roba que el tenim a consergeria i es pot demanar i tornar-lo després d’utilitzar.

 

  • Volei: a la part final del pati tenim una xarxa de Volei per poder jugar i passar-ho bé. Les pilotes de Volei es troben amb les de fútbol al vestuari tècnic on el professor de guàrdia us les pot facilitar. Una persona s’ha de fer responsable d’aquesta pilota i després tornar-la al vestuari.

 

No tenim excuses per no passar-ho bé a l'hora del pati. Pregunteu als vostres tutors, professors o a mi mateix per tenir l' informació sobre el que teniu i aprofiteu-ho.

PARTICIPA AL PATI!!