FÒRUM

Erasmus +. Obrim convocatòria per a què pugueu viatjar a Dinamarcaaaa!

Erasmus +. Obrim convocatòria per a què pugueu viatjar a Dinamarcaaaa!

per ANA GRIS *PROF ACT -
Nombre de respostes: 1

cofinanciadoEN.png

Oi que sí que t'encantaria formar part de l'Erasmus +? Tenir l'oportunitat de conèixer altres estudiants com tu d'arreu d'Europa? 

Participa!!

El mes que ve, del 13 al 16 de desembre ens anem a Sonderbourg, Dinamarca. Serà la primera trobada amb els companys i companyes de l'Erasmus + (Alemanya, Dinamarca, Suècia, Turquia i nosaltres), a on definirem els objectius, els quans i els coms d'aquest projecte pels propers tres anys. Serà, per tant, una trobada de prendre decisions. I és clar, en aquesta no hi podeu faltar vosaltres, els i les estudiants del Montgròs.

Seleccionarem a dos de vosaltres, i ho hem de fer ja que el temps vola (i els bitllets s'encareixen).

Quin requisit has de complir per a poder participar d'aquesta trobada? Anglès (veus com era important?), heu de poder entendre'l i parlar-lo amb un mínim de fluïdesa. I també, obviament, t'has de portar bé a l'insti, que hem de poder confiar al màxim en què no us ficareu en cap embolic.

I què valorarem molt positivament? Ser o haver sigut ecodelegat o ecodelegada, tenir iniciativa i capacitat de compromís.

Què has de fer per a entrar en el procés de selecció? Entregar una carta de motivació, on ens expliquis per què vols participar en aquest projecte, abans del dimarts que ve, 21 de novembre, a consergeria. I si t'atreveixes a fer-la en anglès, encara millor..!

 

Segur que tens mil preguntes,  busca'm! a mi o algun company o companya profe de l'Ecomontgròs, que t'explicarem amb més detall de què va tot això i segur que acabarem de fer-te venir ganes de participar-hi...

Som-hi!!!!

Ana 

 

Nota al peu, lletra petita que també s'ha de llegir: estem esperant que ens confirmin el finançament pels estudiants, que arribarà com a molt tard a principis de la setmana vinent. Però heu de saber que si aquest cop no pot ser (que serà...) també tenim vacants per una trobada a Estocolm, Suècia, una setmana de març. I el finançament d'aquesta sí que sí està aprovat... 

En resposta a ANA GRIS *PROF ACT

Re: Erasmus +. Obrim convocatòria per a què pugueu viatjar a Dinamarcaaaa!

per ANA GRIS *PROF ACT -

Després de molt de deliberar (perquè ens haguéssim anat a Dinamarca amb tots els que vau participar de la selecció...!) ja tenim les persones que viatjaran a la primera trobada trasnacional de l'Erasmus + a Sonderborg

Reclutar.png

Les seleccionades són...

 

La Gadea Tomé, de 3r, i la Clàudia Larumbe, de 2n de bat

 

Felicitats!!! Segur que representareu estupendament els estudiants del Montgròs (i que us ho passareu de conya...!)

 

I per la resta,

no us desanimeu i seguiu atentes al fòrum, que en breu tornarem a convocar-vos perquè participeu del procés de selecció per anar una setmana a Estocolm, Suècia.

 

No t'ho voldràs perdre, oi...? 

Conoce-los-10-emoticones-mas-utilizados-en-el-mundo-6.jpg