FÒRUM

Taller malbaratament d'aliments i Setmana europea de prevenció de residus

Taller malbaratament d'aliments i Setmana europea de prevenció de residus

per ANA GRIS *PROF ACT -
Nombre de respostes: 1

Bones,

la setmana vinent se celebra la Setmana europea de prevenció de residus, que és una cita anual a la conscienciació de la necessitat de reduir els residus. I, és clar, nosaltres també ens volem sumar a la festa!

Així, dilluns vinent, de 10.20h a 12.20h hem organitzat un taller sobre malbaratament d'aliments. En aquesta estona Espigoladors, una organització compromesa amb la sostenibilitat ambiental, ens explicarà com es llença irresponsablement aliments en molts racons del món i ens pretén demostrar que nosaltres tenim les idees més potents, creatives i innovadores per no malbaratar aliments.

Aquesta vegada només podem oferir el taller als i les ecodelegades, als profes i a les famílies interessades. Si us interessa participar-hi, us demanaríem que feu un mail al centre per poder fer previsió d'assistència.

Si teniu curiositat en saber què més es fa en la Setmana europea de prevenció de residus, podeu visitar el següent web. Potser us inspira per a muntar alguna cosa a l'insti l'any vinent...

Salut!

malbaratament.jpg