FÒRUM

Setmana de l'aigua: concurs

Setmana de l'aigua: concurs

per S'ha esborrat l'usuari -
Nombre de respostes: 0

 

%C3%ADndex.jpg

Durant  tota la setmana Coca-Cola està celebrant  "la setmana de l'aigua". Durant aquests dies es faran diverses activitats destinades a conscienciar a treballadors i a les persones que visitin les nostres fàbriques de la importància de la protecció d'un recurs natural vital com és l'aigua.

Una de les activitats serà la posada en marxa d'un concurs escolar adreçat a alumnes de 1r i 2n d'ESO en  què els escolars han de proposar un lema o eslògan en llengua castellana  que reflecteixi la importància d'estalviar aigua i contribuir a conscienciar als ciutadans de la importància de comprometre's amb aquest objectiu.
Amb la posada en marxa d'aquest concurs, Coca-Cola pretén que els escolars parlin a classe sobre el valor que te protegir un recurs natural, l'aigua, que és essencial en la vida de les espècies.

Per poder participar s'ha d'omplir un formulari que podeu trobar a la pàgina web www.cocacolaiberianpartners.com/concurso-agua. Cada classe ha de presentar un sol eslògan elaborat pels seus alumnes, entre el 4 i el 30 d'abril. Els guanyadors, que seran comunicats als centres escolars la setmana del 3 al 10 de maig, rebran com a premi una excursió per tota la classe a un paratge natural proper a la seva ciutat entre els mesos de maig i juny.

Us animem a què hi participeu!!!