FÒRUM

SORTIDA AL TEATRE EN ANGLÈS, 1er ESO

SORTIDA AL TEATRE EN ANGLÈS, 1er ESO

per MILENA RUGOSO ZAPATA *PROF AL -
Nombre de respostes: 0

 

La setmana passada, l'alumnat de primer d'ESO va fer una sortida al teatre Círcol Catòlic de Vilanova i la Geltrú per veure una obra en anglès la qual estem llegint a classe: Dracula, a failed tale. 

L'obra és una versió adaptada i actualitzada del clàssic de Bram Stoker (1897) en la qual es debat el tema de l'ús dels mòbils: El nou director, en Dracula, s'alimenta de la ignorància dels alumnes enlloc de la seva sang. Per a aconseguir-ho, els deixa tenir el mòbil a totes hores i fer servir totes les xarxes socials, per a què es distreguin i no aprenguin res. Però llavors arriba en Jonathan, un alumne que no porta el mòbil a classe ni té xarxes socials, i que pot ser la salvació dels alumnes. A l'institut coneixerà a la Mina, la qual fa servir les xarxes socials per penjar fotos dels seus dibuixos. Entre tots dos salvaran als i les alumnes d'un destí fatal... i el desenllaç tindrà un gir inesperat.

Els i les alumnes es van mostrar molt engrescats amb la representació i molts d'ells i elles van aixecar la mà quan els actors van demanar volunteers!