FÒRUM

Concurs de Logos (4t ESO - Informàtica)

Concurs de Logos (4t ESO - Informàtica)

per S'ha esborrat l'usuari -
Nombre de respostes: 1
Aquí teniu l'enquesta per a què voteu quins logotips creats per alumnes d'informàtica de 4t ESO, us agraden més, no tardeu massa a donar-hi la vostra opinió, feu-ho abans de les 8:37h del divendres 21 d'abril.

El premi pel millor logotip és el llibre "Relats Solidaris de l’Esport 2020". És una iniciativa solidària i sense ànim de lucre creada l’any 2005 per un grup de més de 40 periodistes esportius catalans que busca recaptar fons per a causes solidàries diverses gràcies a la seva publicació anual. L'edició del premi és la del 2020, on els beneficis obtinguts per la venda d'aquest llibre es destinaran a l'ONG Pallapupas, una organització formada per actors i actrius que actuen davant de nens i nenes hospitalitzats .

En el seu pròleg titulat "Deixar un món millor", Quique Setién, l'ex-entrenador blaugrana afirma que no es pot canviar el món "de manera individual", però sí a través d'un esforç col·lectiu basat en petits gestos per millorar la vida dels que són al nostre voltant. Pensem-hi!
 
Concurs de logos de temàtica lliure (4T ESO - Informàtica)
Vota com a màxim 3 logotips: Concurs Logos 2023
 
Salut i visca Sant Jordi!