FÒRUM

l'Última Jugada

l'Última Jugada

per SERGI SERRANO HERNÁNDEZ *PROF ACT -
Nombre de respostes: 0

poster ultima jugada

Us convidem a participar d’una jornada lúdica plena d’activitats aquest diumenge 18 de desembre al Centre Cívic de Sant Joan de Vilanova i la Geltrú. Obrirem portes a partir de les 10h del matí fins a les 20h de la tarda.
Serà un dia per a gaudir de la nostra ludoteca de jocs de taula, amb demostracions de les noves incorporacions com Heat, on serem els pilots de cotxes de carreres i farem voltes al mític circuit de Montjuïc; La Cosa, joc de taula de rols ocults, "aconseguirà l’àlien sortir del complex d’investigació?" i altres propostes que us anirem desvetllant durant la setmana.
No podien faltar els jocs de rol, estem preparant partides, tant al matí com la tarda, de Dungeons and Dragons, Warhammer Fantasy, La Llamada de Cthulhu i witchcraft. No dubteu a aprofitar aquesta oportunitat si mai heu jugat a rol o algun d’aquests jocs. Si us voleu apuntar clickeu aquest enllaç, esteu atents a les nostres xarxes socials o envieu-nos un email a lacrida@gmail.com.

Accés al formulari de partides

En paral·lel organitzarem dues exhibicions de jocs dels quals en som grans fans a l’associació:

Blood Bowl, el joc de futbol americà de fantasia de Games Workshop, per a jugadores i jugadors que siguin novells o no hagin jugat mai, els veterans també són benvinguts. Tindrem a disposició dels participants 10 equips per a poder-los fer servir durant les dues rondes que dura l’exhibició. Començarem al matí a les 10h fins a les15h. La inscripció serà de 4€ (2€ per socis) i amb el que recaudem farem un sorteig de material de Blood Bowl entre tots els participants i tindreu una petita sorpresa.

Magic the Gathering, joc de cartes coleccionables, les partides es faran seguint el format Commander, preguem als assistents portar baralles d’un nivell de poder no gaire alt, ja que hi haurà gent que tot just comença. Començarà les 16h de la tarda. La inscripció serà de 4€ (2€ per socis), tot anirà destinat a premis a sortejar entre els participants, tothom que hi participi s’endurà un sobre com a premi.

Organitza

 

http://lacrida.org