FÒRUM

Guanyadors del 2n premi del Repte EAE 2022

Guanyadors del 2n premi del Repte EAE 2022

per MONTSE GUELL *PROF ACT -
Nombre de respostes: 0
 
Hugo López i Izan Lòpez de 2n B de batxillerat es van presentar per participar al "Reto EAE & Glovo 2022".
 
 
Després d'un procés de selecció, van quedar finalistes.La final s'ha dut a terme aquest  dissabte 30 d'abril, de 9:30 a 14:30ha la seu de l'Escola d'Administració d'Empreses (EAE) a Barcelona,  amb un total de 18 finalistes. 
EAE és una institució especialitzada en management, d'àmbit internacional i és una escola de negocis.  
En el repte hi havia dues categories, en relació amb els dos graus que s'imparteixen a l'escola: màrqueting i comunicació digital, on s'ha presentat l'Hugo i Administració i Direcció d'Empreses (ADE) on s'ha presentat l'Izan. Els equips estaven formats per quatre componens. Necessitaven professorat de l'institut que els acompanyes i per fer equip. Els vam acompanyar Bàrbara Brull i jo mateixa, Montse Güell. Els dos altres components eren un alumne de l'escola d'EAE que cursava ja el primer curs del grau i un/a professor/a d'EAE. 
 
Vam passar un dia emocionant on els nostres alumnes van demostrar el seu talent, enginy i creativitat a l'hora de trobar solucions innovadores i aportant bones idees.
 
Es concedien tres premis d'ADE i tres de Màrqueting que consistien en beques del 100% (1r premi) , 50% (2n premi) i del 25% (3r premi) per a poder fer el primer curs del grau a EAE .
 
Doncs bé, l'Hugo es va emportar el 2n premi de Màrqueting i Comunicació Digital i l'Izan el 2n premi d'ADE (Administació i Direcció d'Empreses). 
 
Ho van fer genial, van demostrar que "són uns bons montgrossins " i ho van defensar d'una manera espectacular, parlant amb seguretat, claredat, amb idees genials i molt creatives.
Enhorabona a tots dos!!!
 
Fitxer adjunt IMG_7499.JPG