FÒRUM

A l'atenció de les famílies de 6è

A l'atenció de les famílies de 6è

per SUSANNA SOLER SABANÉS *PROF AL -
Nombre de respostes: 0

Benvolgudes, benvolguts,

Ens adrecem a vosaltres per fer-vos saber que enguany podrem realitzar la diada de PORTES OBERTES del centre de la manera en què es feia habitualment, és a dir, obrint tots els espais de l'institut el dia


DISSABTE 5 de MARÇ de 10.00 h a 14.00 h


En aquesta diada el que farem serà obrir el centre a totes les persones interessades, per a explicar i compartir el nostre Projecte Educatiu. També per a mostrar les instal·lacions del centre.


Haurem de respectar les mesures ja habituals de prevenció de la COVID, és a dir, hi haurà portes i finestres obertes permanentment i haurem de portar tots/es mascareta.


Les portes s'obriran a les 10.00 h i fins a les 14.00 h podeu visitar el centre de manera lliure. A les aules hi trobareu alumnat i professorat que us detallaran què i com treballem i contestaran a totes les vostres preguntes i dubtes.


Si voleu escoltar l'explicació del Projecte Educatiu de mans de la directora, membres del Consell de Direcció i coordinador de 1r d'ESO pel curs 2022-23, podeu dirigir-vos al gimnàs del centre a les 11.30 h


Les famílies que vingueu amb nenes i nens menors de vuit anys, els podreu deixar a càrrec del servei de mainaderia que s'habilitarà al centre.


Conscients que moltes famílies necessiten una atenció més individual, us comuniquem també que podeu adreçar-vos directament al centre per a demanar una visita guiada personalitzada, mitjançant trucada al 93 896 12 20 o correu electrònic a insmontgros@xtec.cat, durant tot el mes de febrer i fins al 5 de març.

Ben cordialment,

Consell de Direcció de l'Institut Montgròs

Sant Pere de Ribes, febrer 2022