FÒRUM

La Crida - Lleure Alternatiu

La Crida - Lleure Alternatiu

per SERGI SERRANO HERNÁNDEZ *PROF ACT -
Nombre de respostes: 0

La Crida·Lleure Alternatiu

Butlletí Gener 2022

Bon Nadal! La nova junta del club desitgem que tingueu unes bones festes. Amb un any nou carregat de propòsits us presentem el butlletí mensual del club on anirem promocionant les activitats que es faran mensualment així com informarem d’allò que es mou en el món friki.

Des de la junta ens estem organitzant per tenir activitats tots els diumenges i pugueu venir al club a gaudir. Apuntar-se és molt senzill, podeu enviar un email a lacrida@gmail.com especificant a quines activitats us voleu apuntar o contactar amb nosaltres a traves de les nostres xarxes socials.

També volem recordar que la nostra ludoteca estarà oberta perquè jugueu tant com vulgueu, estarem oberts els diumenges de 16.00 a 20.00. I a continuació us deixem amb el calendari d’aquest gener!

Calendari d’activitats

Diumenge 9 – Joc de taula: Captain Sonar

Dos equips d’oficials d’un submarí s’enfrontaran en una missió per enfonsar el seu contrincant. Vine a passar una tarda d’emoció i viu l’experiència de lluitar a les profunditats submarines. Edat +14. Participants 2-8. Horari d’inici 16:30.

Diumenge 16 – Joc de taula: Marvel Champions

 

Baixa al club i descobreix aquest joc de taula. Encarna un superheroi i frustra els plans dels malvats amb aquest apassionant joc de cartes. Edat +14. Participants 1-8 (es formaran taules amb els jugadors que siguem) Hora d’inici 16:30.

Diumenge 23 – Partida de Rol: El Faro sin Luz

1926, el ferri de Newburyport realitza la seva ruta habitual fins a Rockport. Una sobtada tempesta farà que els passatgers facin una parada fortuïta... Joc La Llamada de Cthulhu. Edat +16. Particpants 4. Horari de 16:30 a 19.30 (30’ de marge)

Diumenge 30 – Partida de rol: El Abuelo.

Fa vuit anys que no veus al teu avi ni a les teves cosines i cosins i ni tansols saps el perquè... Joc Witchcraft. Edat +13. Participants 3-4. Horari de 16:30 a 20:00 (30’ de marge) Avís de contingut: Dol recent.

Els menors de 12 anys han de venir acompanyats i els menors de 16 han de portar omplerta i signada la següent autorització: autorització