FÒRUM

Entrevistes TUTORIALS, demà i demà passat.

Entrevistes TUTORIALS, demà i demà passat.

per SUSANNA SOLER SABANÉS *PROF AL -
Nombre de respostes: 0

Benvolgudes famílies,

Demà dilluns 20 i dimarts 21 a partir de les 15.00 h i segons la cita horària que us ha donat el o la vostre tutor/a, assistireu conjuntament amb el vostre fill/a a la trobada tutorial per parlar dels resultats avaluatius del 1r trimestre. Aquestes trobades es faran a l'aula del vostre fill/a (excepte en el cas dels tutors que estan confinats, amb els quals feu la trobada de manera virtual) :

* Planta baixa: aula cooperativa de 4t d'ESO
* Primer pis: aules cooperatives de 1r ESO a 3r d'ESO

A l'entrada de l'aula trobareu els dispensadors de gel i també us preguem que feu ús de la mascareta. Les aules estaran ventilades permanentment, per la qual cosa us recomanem que vingueu ben abrigats. Us preguem que romangueu al centre només el temps acordat amb el tutor/a i que marxeu tan bon punt hàgiu acabat, per evitar grups nombrosos de persones al centre.

Com molts/es ja sabeu, aquest trimestre entra de ple en funcionament per l'ESO el Portafolis d'Avaluació Montgròs (PAM), això vol dir que centrem l'atenció en què ha après i que no ha après el noi/a i COM podem ajudar-lo a aprendre el que no ha aconseguit aprendre encara. No veurem doncs cap butlletí de notes finals, perquè el butlletí només ens dona una nota que és la mitjana aritmètica de totes les notes obtingudes, però no ens aclareix si hi ha algun contingut o competència no assolit. Un exemple pot ser:

"Una noia té 8 indicadors de competència geogràfica aprovats amb AS o AN i en té dos suspesos.

Aquests dos suspesos podrien ser:
" Sé localitzar els continents del món, els països d'Europa i les illes més grans del món"
"Sé localitzar les diferents zones climàtiques del món i relacionar-les amb el paisatge: vegetació, accidents geogràfics, hidrologia i fauna"

Si fem la mitjana, li quedarà aprovada la geografia tot i que no sap ni els continents, ni els països d'Europa ni les illes més grans del món. Tampoc sap els climes que hi ha al món o la relació que aquests climes tenen amb el paisatge.

La nota mitjana final ens amaga aquesta realitat, que dos continguts o competències no els sap. El que és important és saber què sap i què no sap per poder ajudar-los a seguir aprenent.

Demà i demà passat doncs, tindreu l'oportunitat de preguntar qualsevol dubte sobre aquest tema al  tutor/a del vostre fill/a. 

Ben cordialment,

Susanna Soler Sabanés

Directora