FÒRUM

Les persones amb TEAF formen part de la nostra societat i de la nostra comunitat educativa

Les persones amb TEAF formen part de la nostra societat i de la nostra comunitat educativa

per TOYA GARCÍA *PROF AO -
Nombre de respostes: 2

Avui volem fer-vos arribar un vídeo per apropar-vos a una realitat que tenim al voltant i que sovint desconeixem o passa desapercebuda: les persones amb TEAF.

Explicar què vol dir tenir un trastorn de l'espectre alcohòlic fetal (TEAF) no és una tasca senzilla. La gran diversitat que hi ha en aquestes afectacions, tant en el grau de símptomes físics com psíquics i de comportament, fa que no hi hagi un cas igual a un altre, però aquesta petita mostra ens trasllada algunes de les vivències i les preocupacions de les famílies que han hagut d'aprendre a què s'enfrontaven amb gairebé informació i mitjans.

En resposta a TOYA GARCÍA *PROF AO

Re: Les persones amb TEAF formen part de la nostra societat i de la nostra comunitat educativa

per S'ha esborrat l'usuari -

Hola! Soy Montse, mama de Kirill, en primer lugar mil gracias Toya! He querido compartir con toda la comunidad montgrosina este video que hemos realizado para Sant Joan de Deu, ofrece una vision realista y positiva del Teaf y su visualizacion estoy segura que hará que Kirill sea entendido y comprendido dentro de su comunidad educativa. Lo que hay detras es una discapacidad, tener presente que lo que hacia no era porque quisiera sino porque no podia controlarse, esto es muy importante. Kirill lucha día a día por salir adelante e integrarse en la sociedad al maximo de sus posibilidades y estoy segura que aquí estais todos para ayudarle. Deciros que si algun alunmo de Bachiller desea hacer su trabajo de Recerca sobre el Teaf- Saf estaria encantadisima de ayudarle, se ha de dar visualizacion al Saf, efectivamente las persones con Saf forman parte de nuestra sociedad y aquí tenéis a Kirill en esta estupenda comunidad montgrosina. Gracias gracias