FÒRUM

Cas COVID a 1r d'ESO

Cas COVID a 1r d'ESO

per SUSANNA SOLER SABANÉS *PROF AL -
Nombre de respostes: 0
Benvolgudes famílies de 1r d'ESO, grups 3-4, espai B
Ens envien des del CAP la carta amb dia i hora perquè els vostres fills/es es puguin fer la prova PCR.
Com indica la carta, les PCR es faran el dia 21/06/2021 a les 13:30h al CAP de Sant Pere de Ribes que s'ubica al Passeig de la Circumval·lació, 86. Hauran de passar per la zona d' "Àrea Respiratòria" que està indicat amb papers fora de l'ambulatori amb fletxes. 
També a la carta informa del dia de finalització de l'aïllament, el dia 26/06/2021 i ja podrien fer vida normal l'endemà, és a dir, el 27/06/2021. 
 
Els resultats estaran penjats a la app La Meva Salut en un període de 48h. Encara que el resultat de la PCR fos negativa, de tota manera, els nois i noies s'han de quedar a casa aïllats fins la data indicada.
Si algun noi o noia tinguessin símptomes durant el cap de setmana abans de fer-se la PCR, poden adreçar-se al Hospital Sant Camil o contactar d'urgències al CAP de Roquetes obert els caps de setmana i festius de 9 a 21h (telf: 93.814.51.82).
 
MOLT IMPORTANT! Un cop els alumnes ja s'han fet la prova, han de tornar cap a casa. No es poden quedar a la porta o a la plaça de l'ambulatori xerrant. 
Salutacions cordials