FÒRUM

 
 
Imatge ANA GRIS *PROF ACT
Taller malbaratament d'aliments i Setmana europea de prevenció de residus
per ANA GRIS *PROF ACT - dimarts, 14 novembre 2017, 23:05
 

Bones,

la setmana vinent se celebra la Setmana europea de prevenció de residus, que és una cita anual a la conscienciació de la necessitat de reduir els residus. I, és clar, nosaltres també ens volem sumar a la festa!

Així, dilluns vinent, de 10.20h a 12.20h hem organitzat un taller sobre malbaratament d'aliments. En aquesta estona Espigoladors, una organització compromesa amb la sostenibilitat ambiental, ens explicarà com es llença irresponsablement aliments en molts racons del món i ens pretén demostrar que nosaltres tenim les idees més potents, creatives i innovadores per no malbaratar aliments.

Aquesta vegada només podem oferir el taller als i les ecodelegades, als profes i a les famílies interessades. Si us interessa participar-hi, us demanaríem que feu un mail al centre per poder fer previsió d'assistència.

Si teniu curiositat en saber què més es fa en la Setmana europea de prevenció de residus, podeu visitar el següent web. Potser us inspira per a muntar alguna cosa a l'insti l'any vinent...

Salut!

malbaratament.jpg

 

 

 

 

 
Imatge ANA GRIS *PROF ACT
Re: Taller malbaratament d'aliments i Setmana europea de prevenció de residus
per ANA GRIS *PROF ACT - dilluns, 20 novembre 2017, 12:19
 

Molt interessant! esperem que ara els i les ecodelegades puguin fer traspàs d'informació a les aules.

IMG_20171120_121623.jpg