FÒRUM

Alumnat Batxillerat

Alumnat Batxillerat

per S'ha esborrat l'usuari -
Nombre de respostes: 3

En data d'avui la direcció del centre ha rebut petició de l'alumnat de Batxillerat petició de la justificació de falta pel seu dret a la reunió els propers dies 21 a 23 d'octubre.

D'acord amb el NOFC del centre no es compleixen els vuit dies de termini de presentació de sol·licituds per tal de dur a terme els tràmits adients. Per tant, l'alumnat de Batxillerat no tindrà la falta justificada per aquet motiu els propers dies.

En resposta a S'ha esborrat l'usuari

Re: Alumnat Batxillerat

per S'ha esborrat l'usuari -

Com a subdelegat i representant de la classe de 1er de Batxillerat, us volia comunicar que el dia en el qual els delegats de 4rt van passar per la nostra classe a informar-nos sobre la vaga, tots vam dir que no vindriem, com encara no teníem escollits els delegats, el Pau Pep i jo, vam firmar com a representants de la nostra classe. A causa d'un error van entendre que no acceptàvem la vaga, per això no és la nostra culpa, ja que amb els alumnes de 4rt vam fer la petició amb antelació com diu la NOFC del centre. La directora, Susanna, avui en dia 20 d'octubre ens ha dit que estàvem en el nostre dret de fer-la a pesar de l'error. Per acabar, volia dir que la vaga està convocada per manifestar-nos contra la privatització del batxillerat, i nosaltres que som els estudiants de batxillerat tindriem que tenir el dret a fer vaga. 

Gràcies, alumnat de 1r de Batxillerat.

En resposta a S'ha esborrat l'usuari

Re: Alumnat Batxillerat

per S'ha esborrat l'usuari -

D'acord amb el que diu el nostre subdelegat i representant Joel, en cas de que no entenguéssiu l’error comès per els delegats de 4rt, la falta no estaria justificada, però teòricament si faltés mes de la meitat dels alumnes a classe, no es podria avançar matèria, veritat?

 

PD: Susana, avui havia dit que estàvem en el nostre dret de fer la vaga

En resposta a S'ha esborrat l'usuari

Re: Alumnat Batxillerat

per S'ha esborrat l'usuari -

Com bé ha dit el nostre subdelegat, tot això de que nosaltres no volíem fer vaga no és veritat, la gran majoria d'alumnes de 1r de Batxillerat estava totalment d'acord en participar en la vaga convocada per el Sindicat d'Estudiants per als dies 21, 22 i 23 d'octubre. El problema va ser què quan alguns alumnes de 4t d'ESO, encarregats de fer la petició de vaga, van venir a demanar la nostra firma conforme ens volíem adherir a la vaga, els professors amb els que estàvem no els van deixar passar, i per tant no vam poder firmar. Per aquesta raó, el Joel Llorca i el Pau Pep Otero van firmar en representació de tot l'alumnat de batxillerat.

Amés, avui alguns professors del centre ens han dit que recollíssim les firmes ara a última hora per tal de que vosaltres les tinguéssiu en compte i acceptéssiu la nostra petició.