FÒRUM

Tasques per la setmana 6: 27 d'abril a 1 de maig

Tasques per la setmana 6: 27 d'abril a 1 de maig

per SUSANNA SOLER SABANÉS *PROF AL -
Nombre de respostes: 0

Benvolgudes noies i nois, benvolgudes famílies,

Setmana 6 de confinament, comprenem els vostres sentiments d’inquietud i esgotament, sabem que està sent molt dur i encara més per totes i tots qui heu perdut algun ésser estimat. Estem amb vosaltres, us escoltem i us enviem tot el nostre escalf.

Noies i nois, estem admirats de l’esforç i constància en el treball setmanal, us ho valorem i ho tenim en compte en l’avaluació de les competències personals i socials d’AUTONOMIA, RESPONSABILITAT i INICIATIVA. Segui així, enviant les tasques i atentes i atents a les trobades setmanals amb el vostre tutor/a.

Aprofitem també aquest missatge per demanar-vos a les famílies que consulteu sovint la pàgina del centre, per poder fer seguiment d'altres temàtiques com el retorn de diners a causa de la suspensió de colònies, intercanvis o viatges, o acords relacionats amb el retorn dels diners de l'aportació per material anual. Totes aquestes informacions les trobareu als fòrums de la pàgina central, i de manera estàtica a l'espai de SECRETARIA (feu clic sobre CURS 2019-20, pestanya situada a la barra superior de la pàgina) o a l'espai ACORDS del CONSELL ESCOLAR (feu clic sobre L'INSTITUT, pestanya també situada a la barra superior de la pàgina).

Les tasques per aquesta setmana són:

1r ESO

2n ESO

3r ESO

4t ESO

 

1r Batxillerat

2n Batxillerat

 

Ànims, força montgrosines i montgrosins

Consell de Direcció