FÒRUM

Darreres notícies de l'any a l'INS Montgròs Report

Darreres notícies de l'any a l'INS Montgròs Report

per LAURA JACAS DÍAZ *PROF AL -
Nombre de respostes: 0

Bon dia a tothom, aquestes són les darreres notícies i articles que publicarem en el 2019!

LES VEUS DE LA SAVIESA són un conjunt d'entrevistes fetes per les nostres redactores de 2n d'ESO, l'Andrea, la Laia, l'Anna i la Paula als seus avis i àvies per saber quines diferències generacionals hi ha entre ells. Cadascuna d'elles ha escollit una temàtica i ja tenim els primers articles. La Laia es va pregunta quina era el pes del pensament religiós i del feminisme durant el franquisme i l'Anna, com era l'escola en l'època de la seva àvia Milagros (si és que hi va poder anar...). 

- "GUARDIANES DE LA CIUDADELA" és una saga de novel·les juvenils escrites per Laura Gallego, una de les autores que més recomana la Carla, de 4t d'ESO. Aquí teniu una excel·lent proposta de lectura per a aquestes vacances.

- "ENS VISITA CANAL BLAU". La redacció esdevé protagonista d'un petit reportatge de Canal Blau, un dels mitjans de comunicació de la comarca. Si voleu saber per quin motiu van venir i què van fer, haureu de llegir l'article de la Rocio, de quart d'ESO. 

- "MINORIES QUE FAN UNA MAJORIA". La Marató de TV3 ha tornat a ser un èxit. La Laia ens explica la seva experiència com a públic i ens parla una mica del motiu per qual s'han destinat més de 9 milions d'euros. 

- "CARTA AL MEU ÍDOL ESPORTIU". En Blai, un dels encarregats de la secció d'esport, ens parla del seu ídol esportiu. Saps a quin jugador d'handbol ha escrit una carta?

- "EL PETIT PRÍNCEP, EL MUSICAL". Inaugurem la secció de cultura amb la recomanació de la Laura d'un musical basat en la novel·la d'Antoine Saint-Exúpery i que triomfa per sisena vegada a Barcelona.