FÒRUM

Avui és un dia important

Avui és un dia important

per ANA GRIS *PROF ACT -
Nombre de respostes: 0

Avui culmina una setmana de mobilitzacions que s'han fet arreu de Catalunya, i del món sencer, contra la crisi climàtica, i s'ha convocat els estudiants a vaga.

Avui es tanca la setmana amb un parell de manifestacions a Barcelona. Així, en el calendari de les reivindicacions pel planeta, avui també és un dia important

Volia compartir amb la comunitat montgrossina algunes paraules (per mi molt inspiradores) del manifest que es llegirà aquesta tarda a la manifestació convocada pel moviment estudiantil Fridays for Future a Barcelona (si el voleu llegir sencer, podeu clicar aquí):

L’emergència climàtica és innegable. Així ho demostra l’últim informe del Grup Intergovernamental d’Experts sobre el Canvi Climàtic (IPCC): comptem amb tan sols 11 anys per reduir en un 50% les emissions de gasos d’efecte hivernacle i evitar que aquesta crisi sigui irreversible.

[...]

La crisi ambiental ens brinda la possibilitat de construir una societat on càpiguen la justícia i la solidaritat, i convertir la política en un acte d’amor per la gent, la Terra i la vida

[...]

Exigim el dret a la vida: som la natura defensant-se a si mateixa.

Estem en un moment molt important en què els joves s'estan empoderant del problema i reclamant solucions. Confio plenament en aquest jovent que té tanta força. 

Teniu tot el nostre suport!!

67762896_478731829357812_503555952344039