FÒRUM

Una manera inmillorable de començar el curs: Nou Programa ERASMUS +

Una manera inmillorable de començar el curs: Nou Programa ERASMUS +

per SUSANNA SOLER SABANÉS *PROF AL -
Nombre de respostes: 0

Una ciutat sostenible pels ciutadans europeus del 2030, treballant la diversitat des de diferents enfocaments en l'educació secundària

The sustainable city for the European citizen of 2030 - meeting diversity through new approaches in upper secondary education



El programa és de 3 anys de durada, i que es farà coordinadament amb centres de 5 diferents nacionalitats: Turquia, Dinamarca, Grècia, Alemanya i Suècia.

El principal objectiu del projecte és afavorir que estudiants de diferents entorns culturals i socials puguin desenvolupar al màxim el seu potencial i que adquireixin les eines i competències necessàries per a poder tenir èxit en la seva vida professional i social.

Durant el desenvolupament del projecte, aprendrem amb altres centres i ens coordinarem amb ells per a seguir millorant les habilitats d'organització, col·laboració i també les d'internacionalització dels nostres nois i noies del Montgròs.

El marc de referència que farem servir és el dels Objectius de Desenvolupament sostenible i l'Agenda 2030 per tal que els nostres alumnes puguin desenvolupar la ciutat del 2030 en un entorn més sostenible, responsable i participatiu.

Esperem que la majoria de l'alumnat del centre pugui participar del projecte, creiem que serà una oportunitat molt interessant per a aprendre amb altres nois i noies europeus!