FÒRUM

Oberta la inscripció de la 2a edició de l'Audi Creativity Challenge

Oberta la inscripció de la 2a edició de l'Audi Creativity Challenge

per S'ha esborrat l'usuari -
Nombre de respostes: 0

Oberta la inscripció de la 2a edició de l'Audi Creativity Challenge:

 

Us animem a inscriure-us!

www.audicrea.com podeu consultar les bases de participació, el calendari de la competició pel curs 2016-2017 i més informació sobre la competició i l'edició del curs anterior.

Us recordo algunes coses importants:

   
-

Aquest projecte educatiu i social va adreçat a alumnes i alumnes d'ESO, Batxillerat i FP (grau bàsic i mitjà).           

-

La participació és per equips de 3 persones i sempre hauran de comptar amb un driver o tutor que recolzi i supervisi a l'equip.

-

Tant la inscripció com la participació són gratuïtes.

-

Es poden inscriure diversos equips del centre.

 
El repte d'aquest curs
 
  imagen  

En aquesta 2a edició, el repte que es planteja als equips participants és molt ambiciós:Com innovar en el sector cultural?

Busquem idees sobre noves vies de creació per la cultura, nous formats de consum cultural, nous espais de relació amb la cultura i noves experiències culturals.

 
El premi
 

El viatge a Silicon Valley continua sent el premi de l'equip guanyador. Si entreu en www.audicrea.com podreu veure moltes de les activitats que l’Elsa, el David i l’Alex (com a guanyadors de la 1a edició) van dur a terme durant la seva estada el passat mes de juliol al bressol de la innovació i la tecnologia mundial. Una experiència educativa i personal única.

 
Gran èxit de la primera edició
 

A la 1a edició de l'Audi Creativity Challenge, realitzada a manera de prova pilot, es van inscriure un total de235 equips integrats per 705 alumnes de diferents nivells educatius i centres docents com el vostre. Per a la final celebrada el passat mes de juny a Madrid es van classificar 10 equips provinents de les províncies de Madrid, Barcelona, Castelló i Tenerife.

L'equip guanyador va ser Smart Teen Mobility, format per tres alumnes de 4art d'ESO de l'Escola Pia de Sarrià de Barcelona que, al repte de com millorar la mobilitat del futur a les nostres ciutats, va presentar el projecte Sharge, una aplicació col·laborativa per compartir la càrrega dels cotxes elèctrics en qualsevol lloc i situació.

Aquest projecte ha estat desenvolupat tecnològicament durant l'estada de l'equip guanyador a Silicon Valley durant el mes de juliol, tant a partir dels coneixements adquirits a l'Imagine Creativity Center com de les aportacions rebudes en les seves visites a empreses capdavanteres com Apple o Facebook.

Un projecte que es presentarà a diferents partners amb la finalitat d'intentar la seva implementació al nostre país.       

Més informació a www.sharge.io