FÒRUM

Sol·licitud transport escolar i/o ajut menjador escolar

Sol·licitud transport escolar i/o ajut menjador escolar

per MINERVA DE LA CALLE *PROF ACT -
Nombre de respostes: 0

Benvolguts/udes,

Aquí teniu la informació necessària per tal de sol·licitar el transport escolar (obligatori o no obligatori) o l'ajut pel menjador escolar, corresponents al curs 2015-2016:

Sevei Informació

Dates i

lloc de lliurament

Document de 

Sol·licitud

Ajut de menjador escolar El Consell Comarcal del Garraf aprova, cada curs escolar, una convocatòria  per a la concessió d'ajuts  individuals de menjador per necessitats socioeconòmiques i/ o geogràfiques que té com a objectiu ajudar a l'escolarització dels nens i nenes que cursin educació infantil de segon cicle, primària i/o secundària obligatòria i als quals no els hi correspon la gratuïtat del servei de menjador escolar.
Més informació a 

Termini: del 18 al 29 de maig de 2015 (ambdós inclòs). Horari: de dilluns a divendres de 9.30 h a 13.30 h i dijous de 16.00 h a 18.30 h

Lloc:

  • Al Consell Comarcal del Garraf: Residents a qualsevol municipi de la comarca (no cal concertar cita prèvia).
  • A les Oficina d’Atenció Ciutadana del seu Ajuntament: Residents a Canyelles, Cubelles, Olivella, Sant Pere de Ribes i Sitges.
Transport escolar obligatori (ESO)

S’ofereix per part del Consell Comarcal a l’alumnat traslladat a un altre municipi per falta d’oferta educativa en el seu municipi. (art. 1 decret  161/1996). Aquest servei és gratuït.

Més informació a 

Transport escolar no obligatori (BATX)

S’ofereix per part del Consell Comarcal a l’alumnat que es desplaça a centres educatius del seu municipi. Aquest servei no és gratuït.


Més informació a