FÒRUM

CIATE A L'INSTI

CIATE A L'INSTI

per JORDI CAELLES ABILLAR *PROF ACT -
Nombre de respostes: 0

 

Curs de Monitor/a d’Activitats de Dinamització en l’Àmbit Poliesportiu (“Bloc Comú” + “Joc i Esport en edat escolar”)

Vols treballar en l’àmbit esportiu? Apunta’t a aquest curs  i obtindràs la titulació requerida per treballar en aquest sector professional!

El Consell Esportiu del Garraf, amb la col·laboració de l’AEE INS MONTGRÒS, organitza, entre els dies 4 i 15 de juliol , els mòduls “Bloc Comú” i “Joc i Esport en edat escolar” del Curs de Monitor/a d’Activitats de Dinamització en l’àmbit Poliesportiu amb titulació reconeguda per l’Escola Catalana de l’Esport i pel Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

 

PER QUÈ SERVEIX AQUEST TÍTOL?

  • El títol de monitor/a d’Activitats de Dinamització en l’àmbit Poliesportiu et permetrà registrar-te al Registre de Professionals de l’Esport (ROPEC)
  • Podràs treballar com a monitor/a d’activitats poliesportives per a menors d’edat que organitzin els Consells Esportius, els Ajuntaments, els Patronats Municipals , els centres educatius, les AMPA i altres entitats esportives.
  • Amb aquest títol també podràs treballar en Casals, Estades i Campus esportius durant les temporades de vacances escolars.

REQUISITS PER PARTICIPAR-HI:

Per assistir al curs, els participants hauran de reunir les condicions següents:

  • Haver nascut abans del 31 de desembre del 2006 (si és menor de 18 anys haurà d’adjuntar una autorització del/s tutor/s legals).
  • Acreditar que s’està en possessió de l’ESO.

HORARIS:

  • Dilluns a divendres de 09:00 a 14:00

PREU:

  • “Bloc Comú” + “Joc i Esport en edat escolar” = 100€

DOCUMENTACIÓ A ADJUNTAR AL FORMULARI D’INSCRIPCIÓ:

 

FORMULARI