FÒRUM

Aprenentatge Servei

Aprenentatge Servei

per S'ha esborrat l'usuari -
Nombre de respostes: 0

La setmana passada va donar per finalitzada la sessió d'Aprenentatge Servei de 3r d'ESO. En aquesta es van fer diferents tasques, que van realitzar els alumnes per les següents entitats:

El Redós: És una fundació amb més de cent anys al servei de la gent gran. Els joves participaven amb aquesta entitat per motivar i acompanyar als avis que resideixen al centre.

Garraf Coopera: L'entitat de Garraf Coopera treballa en projectes de cooperació i sensibilització, sobre el medi ambient. La tasca a fer va ser netejar de brossa i tornar a habilitar la part de fora de l'Institut Montgròs de manera cooperativa.

Acció Solidària i Logística: En aquesta entitat com a treball es va fer una recollida de material sanitari bàsic per a l'hospital ortopèdic de Katmandú, es van recollir molts materials i més de 346€.

Projecte Reacciona: Des del projecte reacciona es va fer un vídeo escollit pels nens i nenes que hi estaven i un altre en relació amb una entitat, tot això amb materials tècnics profesionals.

Va ser una experiència molt enriquidora, i un treball molt interessant per conscienciar-nos i col·laborar en diferents projectes per una bona causa.

Aquí adjuntem unes imatges:

Y4zb8oXNvfjPOqkDitZj4MnHbT8KYliXfDb17Rpb

17OnalfO7BdjurW1EnS_6hvT0pfQVxtCxqOhTpwMWPj6r5RvuLjGJXuGpPwDV0_n1QE-KBlJnwmN0_msogLEMp_l4deoj7dry39kIQx5UIjU1IUFEyu9DXbP

Si voleu veure totes les fotos cliqueu aquí

(Editat per TOYA GARCÍA PROF DO - Missatge original enviat el Friday, 9 March 2018, 18:17)