FÒRUM

Manifestació en contra de la revàlida a Barcelona

Manifestació en contra de la revàlida a Barcelona

per S'ha esborrat l'usuari -
Nombre de respostes: 1

Avui 26 d'octubre del 2016 com tots vosaltres sabreu s'ha realitzat una vaga d'estudiants en contra de la nova llei de la LOMCE que implica les proves de la revàlida; una ideología que molts consideren com a ''franquista''. 

Els delegats de 4t d'ESO s'han reunït a Barcelona per col·laborar a la manifestació i anar com a representants de l'Institut Montgròs. L'únic que podem dir és que la protesta ha estat tot un èxit on han vingut milers d'estudiants de tot Catalunya deixant pràcticament innacessibles els carrers on s'ha realitzat la manifestació, a part d'altres zones d'Espanya on també han expressat el seu desacord mitjançant manifestacions. 

Us volem recordar que encara podeu seguir donant la vostra empenta utilitzant el hashtag #noalarevalida pujant fotos a l'Instagram o utilitzant-lo al twitter.

Us esperem al desembre a una possible segona edició d'aquesta protesta a Barcelona!

Aquí us deixem un recull de vídeos i imatges de la manifestació d'avui: https://www.youtube.com/watch?v=ibQOQnsnx7Y

En resposta a S'ha esborrat l'usuari

Re: Manifestació en contra de la revàlida a Barcelona

per SUSANNA SOLER SABANÉS *PROF AL -

Des del CONSELL de DIRECCIÓ del centre volem felicitar a les delegades i als delegats de 3r, 4t i batxillerat per la bona convocatòria, organització i participació de la movilització del passat dimecres.