FÒRUM

Estem d'ENHORABONA!

Estem d'ENHORABONA!

per SUSANNA SOLER SABANÉS *PROF AL -
Nombre de respostes: 2

Des del Consell de Direcció volem felicitar al professorat de llengua ( Pablo Mercado, Lola Giraldo i Jordi Guardià)  i de matemàtiques (Leo Martínez) així com a l'alumnat de 4t d'ESO pels bons resultats de les proves externes de COMPETÈNCIES BÀSIQUES 2015.

Podeu veure els resultats de NOTABLE obtinguts a totes les matèries, a la pestanya "Avaluació Externa" d'aquesta pàgina.

També felicitar als alumnes participants de les proves Cangur 2015 on 3 alumnes del Montgròs han quedat classificats entre el 5% de les millors puntuacions:

Del nivell 1 (3r d'ESO): Nahuel Ari Martínez (posició 270 de 7977).

Del nivell 2 (4t d'ESO): Simen Cassiman (posició 33 de 7501) i Mar Batalla (posició 245 de 7501).

Molt orgullosos i orgulloses de tots vosaltres!

ENDAVANT MONTGRÒS!

En resposta a SUSANNA SOLER SABANÉS *PROF AL

Re: Estem d'ENHORABONA!

per S'ha esborrat l'usuari -
En resposta a S'ha esborrat l'usuari

Re: Estem d'ENHORABONA!

per SUSANNA SOLER SABANÉS *PROF AL -

Benvolgut Antoni,

Us envio l'enllaç que explica què són les PROVES CANGUR (http://www.cangur.org/cangur/cang2015/)  i un extracte aquí mateix de l'explicació:

  • El Cangur és un activitat impulsada per la societat internacional  Le Kangourou sans Frontières, de la qual és membre la Societat Catalana de Matemàtiques que, per aquesta raó,  és l'entitat titular del Cangur en llengua catalana
  • Convocatòria. La prova Cangur, convocada per la Societat Catalana de Matemàtiques, i organitzada per les respectives comissions balear, valenciana i catalana és una activitat que es marca com a objectiu estimular i motivar l'aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes. Consisteix en una prova que, amb caràcter general a les seus de Catalunya, se celebrarà el dia 19 de març de 2015, amb un horari de les 10 a 1/4 de 12.  Per algunes excepcions a aquesta data i horari general, podeu contactar amb l'organització; naturalment el País Valencià  serà una excepció.

 

  • La prova consta de 30 reptes matemàtics, de dificultat creixent i de resposta tancada, amb cinc opcions per a cada problema.
    Els enunciats els prepara, en una reunió internacional que per al Cangur-2015 es celebrarà a Puerto Rico, l'associació Le Kangourou sans Frontières, on Catalunya hi participa amb representació nacional pròpia i actualment ostenta, per elecció, un dels càrrecs de l'equip directiu de l'associació. Llavors els participants i les participants d'arreu d'Europa i d'altres països del món es plantegen els mateixos problemes i tenen un temps d'una hora i un quart per intentar resoldre'ls.

  • En el marc de  Le Kangourou sans Frontières es duen a terme diverses convocatòries del concurs (per exemple en francès, en castellà, i en català, convocat per la SCM, en tres zones geogràfiques, seus de Catalunya --informació en aquesta pàgina--, seus de Balears, seus del País Valencià). Cada centre només es pot inscriure en una d'aquestes convocatòries.
     
  • Nivells escolars a què s'adreça el XX Cangur de la SCM
                  Nivell 1
    :
    alumnes de 3r d'ESO.
                  Nivell 2: alumnes de 4t d'ESO.
                  Nivell 3: alumnes de 1r de Batxillerat o cicles formatius de grau mitjà.
                  Nivell 4: alumnes de 2n de Batxillerat o cicles formatius de grau superior.