FÒRUM

 
 
Imatge CAROLA BARRENECHEA  *PROF ACT
Xerrada sobre Reproducció assistida
per CAROLA BARRENECHEA *PROF ACT - divendres, 6 febrer 2015, 21:20
 

Volem agraeixer a la doctora Eva Pascual, mare de'n Marc Guirao la interesantíssima xerrada sobre reproducció assistida a la classe de 1r de batxillerat. He rebut comentaris molt positius per part de l'alumnat. Moltes gràcies, Eva!!!

 
Imatge Marc Guirao Pascual BAT2A
Re: Xerrada sobre Reproducció assistida
per Marc Guirao Pascual BAT2A - dilluns, 16 febrer 2015, 21:29
 

Una xerrada molt interessant, m'ha agradat ampliar els meus coneixements sobre tècniques de reproducció assistida. Gràcies!

Imatge Carlos Carneros Torner BAT1A
Re: Xerrada sobre Reproducció assistida
per Carlos Carneros Torner BAT1A - dimarts, 17 febrer 2015, 20:27
 

Una xerrada molt interresant de la qual n'he aprés moltes coses. El que més m'ha agradat ha sigut la conclusió, ja que ens ha comentat com es podia prevenir la utilització d'aquestes tècniques. Gràcies!

Imatge Alex Maruri Pérez BAT2A
Re: Xerrada sobre Reproducció assistida
per Alex Maruri Pérez BAT2A - dimecres, 18 febrer 2015, 13:16
 

A mi també m'ha agradat molt la conferència! Conèixer les diferents proves diagnòstiques (tant en homes i dones) que es fan per descartar qualsevol tipus de malformacions com les diferents tècniques de reproducció assistida han sigut les dues coses que m'han semblat més interessants de la presentació ja que, tot i que hem sembla prou interessant, no en savia gaire del tema.

Imatge Hector Vivanco Peña BAT1A
Re: Xerrada sobre Reproducció assistida
per Hector Vivanco Peña BAT1A - divendres, 20 febrer 2015, 11:39
 

Gràcies a la conversa he après que les tècniques de reproducció permeten extreure una cèl·lules de l'preembrió per poder comprovar si presenta alguna alteració cromosòmica o conèixer si té alguna malaltia genètica, de manera que només es transfereixin a la dona els embrions sans.