DOCUMENTACIÓ i PROTOCOLS relacionats amb la pandèmia COVID  

Setmana 5 del 3r trimestre: 19 al 23 d'abril

 Cap cas COVID registrat al centre.

PLA d’obertura de l’institut Montgròs per a l’inici de curs 20-21.  

Es modifica aquest Pla d'Obertura en Consell de Direcció, divendres 5 de març 2021, a causa de la bona evolució de les dades epidemiològiques. S'acorda retornar a la presencialitat de tots els nivells. 

Resolució del Pla Pilot d'Educació Híbrida de la Direcció General d'Innovació, Recerca i Cultura Digital

DECLARACIÓ RESPONSABLE NORMES COVID   

* GESTIÓ DE CASOS COVID-19 ALS CENTRES EDUCATIUS

* AUTORITZACIÓ PER AL PROCEDIMENT DE GESTIÓ DE CASOS I CONTACTES DE LA COVID-19 ALS CENTRES EDUCATIUS.

* Telèfon de l'Equip de Pediatria exclusiu pediàtric 687602780, actiu de dilluns a divendres de 8 a 20hrs.      

Benvolgudes noies i benvolguts nois,

Mentre esteu a casa en cas de confinament per quarantena, i si us trobeu bé, podeu anar seguint amb les tasques lectives en línia. Hi ha dues situacions: 


SITUACIÓ 1 Només vosaltres esteu confinats, llavors heu d'anar a les pàgines de Moodle de cada àmbit o matèria i anar fent les tasques de la setmana. Recordeu que sempre podeu contactar amb els professors/es escrivint a través de Moodle, si no recordeu com, feu clic AQUÍ


SITUACIÓ 2 Tant vosaltres com el vostre professorat esteu confinats, llavors heu d'anar a l'aula virtual de TUTORIA del vostre nivell i llegir allà les instruccions sobre què fer.


Tot anirà bé! Endavant valentes i valents montgrosins.

Omet fòrum

FÒRUM

Imatge ARTUR VIDAL LLOBERA *PROF AS
PREINSCRIPCIÓ ESO 2021-22: Listat de sol·licituds amb barem provisional de puntuació
per ARTUR VIDAL LLOBERA *PROF AS - dilluns, 19 abril 2021, 09:46
 

Benvolgudes famílies,

S'ha publicat el LLISTAT DE SOL·LICITUDS AMB EL BAREM PROVISIONAL DE PUNTUACIÓ per a la preinscripció a l'E.S.O.

Salutacions.

 
Imatge SERGI SERRANO HERNÁNDEZ *PROF ACT
Solució a l'enigma setmanal de la setmana 4
per SERGI SERRANO HERNÁNDEZ *PROF ACT - dilluns, 19 abril 2021, 08:28
 

Molt bones enigmàtic amics. Pel que veig, l'enigma d'aquesta setmana passada a quedat desert, i l'assassina de la Janis a pogut escapar.

L'assassina de la Janis Preston era la Nikkita.

Doncs era la única que havia pujat al pis de dalt i que havia tingut la oportunitat d'estar a fora amb la Alice i mirar com introduïa la combinació de l'alarma.

Així doncs, quan va arribar a la mansió i es va adonar de la existència de la alarma, va anar a xerrar amb l'Alice mentre prenia nota de la combinació, posteriorment, es va assegurar de que sabia exactament on dormia la Janis per a la nit, baixar i desconnectar l'alarma, agafar el trofeu pujar i assestar el cop de mort.

 

Quines eren les pistes?

La Janis Preston va reunir a totes les membres de la fraternitat Θχχ, la majoria membres del grup d’animadores, a la seva mansió, era la primera vegada que la visitaven, per a comunicar-los els canvis que estava redactant a la normativa de la fraternitat.

 

- S’ha fet tard- va afegir la Janis. - Anem a dormir i demà al migdia us anunciaré els canvis que he redactat i que afecten sobretot a una de vosaltres. Alice!, surt ara a la caseta del jardí a conectar l’alarma del menjador. Com podeu veure està ple de trofeus de gran valor i tinc sempre l’alarma connectada, bona nit -.

 

Aquestes van ser les declaracions dels presents a la policia:

 

Catrina Weiss: “Durant la vetllada no vaig sortir del menjador. Però la Nikkita sí va pujar un moment al pis de dalt després del sopar, a posar-se una samarreta perquè deia que tenia fred”.

 

Maureen Vickers: “Jo ni vaig pujar a la meva habitació ni vaig abandonar el menjador duran el sopar i la vetllada. Mai vaig estar sola al menjador”.

 

Aaliya Chan: “un poc després d’arribar a la mansió, abans de pasar al menjador, vaig veure com Catrina s’entretenia una estona a la caseta del jardí parlant amb l’Alice”

Alice Vaughn: “Ahir a la nit, en quant les altres convidades van pujar a dormir, vaig sortir a conectar l’alarma del menjador. Janis no va pujar a la seva habitació desde el moment en que van arribar els seus convidats. I no vaig parlar amb la Catrina, sinó amb la Nikkita”.

 

Fins demà amb el nou Enigma i "Beware the Jabberwock my sons!!"

 

KhLHeFLdgN6sj4IKvH2oAThzznOUkflI7Y2AXvH9

#FOLLOWTHEWHITERABBIT

 
Imatge BARBARA BRULL PIRLA *PROF AL
1r Concurs Bookface
per BARBARA BRULL PIRLA *PROF AL - diumenge, 18 abril 2021, 16:25
 

S'apropa una de les diades més importants de l'any, el Dia de Sant Jordi, i us volem animar a

participar en la primera edició del Concurs Bookface.

 

Si voleu participar, llegiu abans les bases del concurs. 

 

Amunt aquesta creativitat! 

Part%201%20Bookface.png Part%202%20Bookface.png

 
Imatge JORDI CAELLES ABILLAR *PROF ACT
Seguim competint!!
per JORDI CAELLES ABILLAR *PROF ACT - divendres, 16 abril 2021, 22:31
 

Seguim jugant partits amb l'equipàs de tercer. I seguim guanyant! Com hi van. De totes maneres posem les tres fotos que més ens agraden. Equip, pinya i estar per la feina. Els resultats, quan acompanyen els celebrem, però la resta de valors són els que ens permeten seguir creixent.

equip.jpg pinya%20%281%29.jpg pinya%20%282%29.jpg

 

 

A part us volem presentar l'equip de futbol sala ( i això que no hi són pas tots!) que per ara solament entrena, tot i que altres anys havia competit i força bé!

Esperem tornar-hi l'any vinent.

1r%20%282%29.jpg

 

I l'equip de volei de les de primer (també faltta gent!) que promet competir amb força el proper curs!!

1r%20%281%29.jpg

La setmana vinent us presentarem  les monitores de les activitats  (les millors!!) i la resta de components dels equips de sala i volei infantils, sense oblidar-nos de la crònica de les de tercer!

Bona setmana!

 

 

 
Imatge ANA GRIS *PROF ACT
Ampliem dates per a recollir llibres per Sant Jordi!
per ANA GRIS *PROF ACT - dimecres, 14 abril 2021, 11:16
 

Com sabeu, el divendres 23 d’abril és Sant Jordi i farem una fira de llibres d’intercanvi.

Fins ara en tenim una bona pila, però quants més en recollim més possibilitats tindrem de triar, així que…

Ampliem el termini per a fer la recollida de llibres!

Ens podreu trobar demà i divendres a l’hora del pati al vestíbul, amb un carro ple de llibres. 

Vine amb el teu llibre i així podràs tenir la possibilitat d’obtenir-ne un altre el dia de Sant Jordi!

 Fira%20llibres%20forum.png

 
Imatge SERGI SERRANO HERNÁNDEZ *PROF ACT
Enigma setmanal de la setmana 4
per SERGI SERRANO HERNÁNDEZ *PROF ACT - dimarts, 13 abril 2021, 09:30
 

ENIGMA SETMANAL - SETMANA 4

La reina de les animadores

 

La Janis Preston va reunir a totes les membres de la fraternitat Θχχ, la majoria membres del grup d’animadores, a la seva mansió, era la primera vegada que la visitaven, per a comunicar-los els canvis que estava redactant a la normativa de la fraternitat.

Les convidades eren la Millie-Mae Sloan; Maureen Vickers (la segona animadora); Catrina Weiss (la millor amiga de Maureen); Alena Gallagher (Community manager), Aaliya Chan (la secretaria), Nikkita Ortiz (Tresoreria) i Alice Vaughn (la novata) que està al servei de la Janis a la seva mansió mentre duri el seu període de prova.

 

Quan per fi van arribar totes a la casa, la Janis les va rebre amb aquestes paraules:

 

- Benvolgudes membres de Θχχ, tinc en el meu poder el document amb els canvis que he decidit fer en els càrrecs i a la normativa de la fraternitat -

 

Aquella nit van sopar totes al gran menjador de casa seva. En acabar les postres i els cocktails, assegudes totes davant la vitrina de trofeus on es podia veure clarament el Pom Pom d’or massís atorgat a la reina de les animadores, van donar per enllestida la vetllada.

 

- S’ha fet tard- va afegir la Janis. - Anem a dormir i demà al migdia us anunciaré els canvis que he redactat i que afecten sobretot a una de vosaltres. Alice!, surt ara a la caseta del jardí a conectar l’alarma del menjador. Com podeu veure està ple de trofeus de gran valor i tinc sempre l’alarma connectada, bona nit -.

 

Al matí següent, mentre esmorzaven totes al costat de la piscina, van escoltar un crit esfereïdor de Alice que venia del pis superior. Totes van correr escales amunt i van entrar a l'habitació de la Janis, d’on venia el crit. Estirada al llit, envoltada de sang, estava el cos sense vida de la Janis, al seu costat, el trofeu de la reina d’animadores, amb el que li havien esclafat el cap. El document amb els canvis havia desaparegut.

 

Aquestes van ser les declaracions dels presents a la policia:

 

Catrina Weiss: “Durant la vetllada no vaig sortir del menjador. Però la Nikkita sí va pujar un moment al pis de dalt després del sopar, a posar-se una samarreta perquè deia que tenia fred”.

 

Maureen Vickers: “Jo ni vaig pujar a la meva habitació ni vaig abandonar el menjador duran el sopar i la vetllada. Mai vaig estar sola al menjador”.

 

Aaliya Chan: “un poc després d’arribar a la mansió, abans de pasar al menjador, vaig veure com Catrina s’entretenia una estona a la caseta del jardí parlant amb l’Alice”

 

Millie-Mae Sloan: “Jo vaig pujar de seguida a la meva habitació a llegir una estona. Després, la Catrina i jo vam baixar plegades a sopar i ja no vam pujar fins l’hora d’anar a dormir”.

 

Nikkita Ortiz: “l’Alena, la community manager, va pujar al pis de dalt abans de prendre les postres i els coktails per una aspirina”.

 

Alena Gallagher: “Quan vam sortir del menjador, el Pom Pom encara estava a la vitrina”

 

Alice Vaughn: “Ahir a la nit, en quant les altres convidades van pujar a dormir, vaig sortir a conectar l’alarma del menjador. Janis no va pujar a la seva habitació desde el moment en que van arribar els seus convidats. I no vaig parlar amb la Catrina, sinó amb la Nikkita”.

 

 

Qui va assassinar la Janis, la reina de les animadores?

 

 

© A WhiteRabbit Production

 

Envieu les vostres respostes a: enigmasetmanal@insmontgros.cat

 

conill llaç

 

#FOLLOWTHEWHITERABBIT

 

 

 
Imatge SERGI SERRANO HERNÁNDEZ *PROF ACT
Solució a l'enigma setmanal de la setmana 2
per SERGI SERRANO HERNÁNDEZ *PROF ACT - dimarts, 13 abril 2021, 09:16
 

Molt bones enigmàtics amics.

Després de l'aturada per Setmana Santa tornem amb els guanyadors i guanyadores  dels enigmes de la setmana 2 i 3.

L'enigma plantejat era el clàssic dels DOS GUARDIANS on un Sempre diu la Veritat i l'altre Sempre menteix. La solució és preguntar a un que diria l'altre, d'aquesta manera s'introdueix sempre el component negador en la resposta. Així doncs, només hem de fer el contrari.

 

I les guanyadores i guanyadors de l’enigma d’aquesta setmana han estat:

En Xavier Ruiz Cano i na Sara Ortiz de 1r de Bat. Enhorabona!!

  

Recordeu que tots els participants entraran dins el sorteig d'un joc de taula que es celebrarà en acabar el tercer trimestre.

No us perdeu l'enigma de tot seguit. Un misteriós assassinat en el sí d'una fraternitat,.. 

Fins demà amb el nou Enigma i "Beware the Jabberwock my sons!!"

 

KhLHeFLdgN6sj4IKvH2oAThzznOUkflI7Y2AXvH9

#FOLLOWTHEWHITERABBIT

 
Imatge SUSANNA SOLER SABANÉS *PROF AL
Condol
per SUSANNA SOLER SABANÉS *PROF AL - diumenge, 11 abril 2021, 21:38
 

Benvolguda comunitat,
Volem transmetre el nostre profund condol a  Carla Rivera, alumnat de 4t d'ESO, per la mort de la seva mare, Mónica Rodríguez Hernández, ahir dissabte 11 d'abril.

Carla, t'acompanyem en el sentiment, a tu i a la teva família.